Ahojte chcela by som ísť na túto univerzitu na fakultu zdravotníctva odbor laboratorne a vyšetrovacie metódy. Je tam niekto z vás alebo chcete tam niekto ísť?.. alebo nejaké rady a komentáre k tomu ..
Je pravda, ze po skandaly s rozdavanim diplomov ma tato skola velmi zlu povest, a niektori zamestnavatelia odmietaju zamestnat ludi s titulom z tejto institucie. No ma aj kvalitne zastresene odbory, cuduj sa svetu, a jeden moj kamarat, absolvent tejto skoly, robi v Esete za 2200 eur, a tvrdi, ze hlavne vdaka veciam, ktore sa naucil v tejto skole.
Keďže sa ti môže stať,že tvoj obor stratí v TN akreditáciu,tj ty možno v polke 3. alebo 4. semestra zistíš, že si vlastne chodila do tej školy na kkt, tak to fakt "vyzdvihuje" úroveň tej univerzity. Stalo sa to aj iným, nedajbože, ja ti to neprajem, len ťa varujem pred tou školou.
A osobne by som brala na tvojom mieste Prešov,alebo potom rovno Košice.
Som z TN, síce tam neštudujem, ale nešla by som tam ani nasilu.... tú univerzitu môžu po tých jej všetkých aférach kedykoľvek zavrieť. ... Ale tak je to tvoje rozhodnutie.. Ale asi by som si tiež zvolila skôr Košice ....
ten odbor je aj v Trnave ak by si chcela vedieť, ale ohlasy tiež nie sú zrovna fajn hold tento odbor študovať je najlepšie v čechách kde ho nájdeš pod názvom "zdavotní laborant"
Adka radsej ich ani nepocuvaj, ja sice nechodim do Trencina, ale nech ma tato skola meno ake chce, chod urob si tam Bc. a potom po troch rokoch mozes kludne ist dostudovat tie dva roky aj na jednu z tych "prestiznych skol".... staci urobit rozdielove skusky, ale to sa da v pohode zvladnut, aj kamoska to tak urobila x)
Ahojte ľudia, chcela som vám len povedať aby ste nejakú univerzitu neodsudzovali len za to, čo ste o nej počuli, ja chodím na ošetrovateľstvo a vôbec to nie je ľahká škola, je takmer nemožné sklbiť prax s učením do školy a so skúškami a zápočtami, okrem toho učia tam super ľudia, priateľská atmosféra...nehovorím že nemá zopár chybičiek, ale to má asi každá škola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
síce sú aj kvalitnejšie školy ale čo, študovať sa tam dá a diplom dostaneš rovnaký...
A osobne by som brala na tvojom mieste Prešov,alebo potom rovno Košice.