Vedeli ste že TN je rozlohou väčší ako napr. Trnava, Prešov alebo Žilina? Chcel by som sa sem presťahovať, aký je váš názor na toto mesto? Mal by som sa sem presťahovať?
Podľa mňa v Slovenských mestách nie je nejaký veľký rozdiel. Je jedno v akom bývaš, ono je to aj tak zväčša to isté. Ja som spokojná kde som, fajn mesto, pekná príroda.. len cigáňov by všade mohlo byť menej
Podla mňa to je jedno, ak človek nie je zakomplexovaný kokot, tak nájde pekné veci všade. Napríklad som sa presťahoval do Bratislavy a stále pičujem na Blavákov (to sú ty, čo sa tam presťahovali ale stále sa správajú ako kokoti) ale Bratislavčania sú v pohode. Býval som predtým blízko TN, často som tam chodieval. Ale úžasné v niečom je, jeho dlh je úžasný.
musim suhlasit, ludia odtial zdrhaju do noveho mesta nad vahom za pracou, zrusili sa hlavne zavody ako Merina, Ozeta, a to bola praca pre cca 8-10 000 ludi, mesto zakapava, topi sa v dlhoch a samo o sebe vymiera.. nebyt hradu, tak tam nie je ani turizmus.. ani nic.. specificka dominanta mesta..
@poke že 15km si zabil toto... Prešov má 70km štvorcových, to je pravda... Ale TN má 82 , však si to pozri na wikipedii omg... Ale že 15km2 xD to si ma fakt pobavil, to aj dubnica vedľa má 49..
@poke» sk.m.wikipedia.org/wiki/Tren%C4%8D... tam vpravo máš že foto, najvyšší bod, súradnice, obyvateľstvo, hustota zaludnenia......... A máš tam aj rozlohu... Mám ti sem dať aj prešov?
@useless A práve z NMnV som ja odišiel za prácou do BA . Škoda že ak robí človek v IT, tak buď BA alebo KE, NMnV je pekné mesto, páči sa mi tam. Na druhej strane, aj BA je pekné mesto, len si stále zvykám.
@sexywoman to nie je nic nezvycajne, ze z mensich miest idu do najblizsieho vacsieho, tym sa mnohym deckam aj urcuje buducnost, drbnu ich na jilemak za kuchara, alebo poslu k ostatnym sliepkam na obchodnu.. a dochadzat z napr. NMnV do TN je z hladiska financii omnoho vyhodnejsie nez do ZA, alebo TT, NR a pod..
@neviemsivybratnick BA a KE, cim mas financne vyhodnejsie (z pohladu zamestnanca) pracovne odvetvie, tym je nizsia moznost, ze ho najdes v mensom meste..
@sexywoman v com sa tam dari? =D zavody zrusene, dali sit cinanom.. hokej na sracku v dlhoch.. futbalovy stadion je ruina.. ziadna plavaren, novopostavena nema privod vody a kupu sa tam potkany.. nie je tam praca, ludia zdrhaju prec, univerzita je jedna obrovska hanba, kulturne vyzitie v podobe stepsu a cinemy, dakujem pekne..
nebyt hradu a Pohody, tak sa o TN pise len negativne..
@useless ľudia utekajú z TN kraja do TN, ekonomika celkom dobrá, že dali šiť cinanom? To si odkiaľ nahrabal? Alebo sa mesto dobre rozširuje, však aj rozlohou aj počtom obyvateľov, nedávno mal 50000 teraz ma 55000 a rozlohou je väčší ako Prešov... A že sa tam kúpu potkany! a sú tam napr. Obľúbene zelené vody... A aj ta Pohoda je populárna..
môj názor je taký že tu akurát bývam na dva mesiace a leze mi na nervy akou obklukou chodí všade mhd a sídlisko juh je celééééééé na kopci, ach chudátka moje nohy každý deň na bicykli do kopca... mesto mi príde veľké aj možno trochu rozťahané ale inak je vcelku pekné...
@poke ale áno, TN má fakt rozlohu 82 km2(ako sa píše ten horný index?) Ty si pozrel len rozlohu 1 z 10 katastrálnych častí Trenčína,ktorá ma rovnaký názov ako samotné mesto. K celkovej rozlohe sa rátajú aj tie ostatné,lebo sú súčasťou TN (viď. tie roky v zátvorke na Wiki). Takýmto spôsobom by si musel zisťovať rozlohu katastrálnej časti Prešov v Prešove. Aj keď tá by bola asi väčšia než Trenčianska ,keďže PO má len 4 katastre
@sexywomen nie.nie.nie. nesťahuj sa sem. TN je dosť v riti aj bez teba.
Bývam v TN už pár mesiacov a čo ja viem? Je tu pekne, ale kultúrne vyžitie dosť biedne. Diskotékové podniky ma neťahajú, v Cine.axe hráme samé sra*čky. Jedine tak Artkino Metro. Asi nič viac. Chýba mi tu niečo na štýl KC Dunaj ako je v BA...
Trenčín je úplne najlepšie mesto ! Vyrastala som tam, mám tam rodinu.. a Trenčianske Jastrabie-Patrovec najviac ! Mne tu na juhu strašne chýbajú kopce a lesoparky... Raz keď budem veľká tak by som tam chcela bývať
Ja som s trenčínom spokojna.. ako vzdy moze byt lepsie ale v podstate je v tn vsetko co clovek potrebuje.. zabava, sport, obchody, turistika atd. takze ja si nestazujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
akosi o tom neviem
musim suhlasit, ludia odtial zdrhaju do noveho mesta nad vahom za pracou, zrusili sa hlavne zavody ako Merina, Ozeta, a to bola praca pre cca 8-10 000 ludi, mesto zakapava, topi sa v dlhoch a samo o sebe vymiera.. nebyt hradu, tak tam nie je ani turizmus.. ani nic.. specificka dominanta mesta..
@neviemsivybratnick BA a KE, cim mas financne vyhodnejsie (z pohladu zamestnanca) pracovne odvetvie, tym je nizsia moznost, ze ho najdes v mensom meste..
spočítal si celú rozlohu; pozri sa na
Rozloha a katastrálne územie
úplne dole:
Trenčín: 1 518,10 ha
čo je 15,18 km2
nebyt hradu a Pohody, tak sa o TN pise len negativne..
1,Bratislava
2,Kosice
3,Presov
4,Zilina
@sexywomen nie.nie.nie. nesťahuj sa sem. TN je dosť v riti aj bez teba.