ked som kazdy en cicila tristvrte hodinlve hiit (+warm up a streč) tak metabolizmus slapal jaq hodinky a postavu som maala taku ze ma to fakt prekvapilo coho je moje telo schopne .)
co ti k tomu poviem, blbo polozena otazka
@1 ... Mňa na to naviedla "profesorka" zo školy. Teda ona je trénerka a prvý krát v živote mám rada telesnú. Vlastne tam chodím najradšej momentálne A inak súhlasím s prvým komentárom. Len žiaľ nemám času na pravidené cvičenie...
@sisi092 bolo to moc zle? lebo ja mam nulovu kondicku,svaly ano...ale moja kondicka je dost zla,preto neviem ci skor zacat s niecim inym aby som na prvom treningu nezdochla
Skušal som to a mal som dosť ako. Ja som dakedy zrobil len to 20 minutove rozohriatie a som bol spotený jak prasco. Ale tak vtedy som bol o cca 3-4 roky mladší. Ale zaberalo to dosť. Ešte mam na Pokeci tušim fotku kde sa mi six pack rysoval pomaly. Len vtedy som to cvičil každý deň, večer posilka a vonku s kamošmi behať chodil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
co ti k tomu poviem, blbo polozena otazka