Sice je to zle..neprijemne...a nespravodlive ale ser na to...nic tym nevybavis...nikto to nebude riesit...a keby aj hej trvalo hy to tak dlho ze dovtedy aj zomries...skor by som odprucila nakupovat originaly cez overene stranky
Oznámenie podať nemôžeš z dvoch dôvodov: spôsobené škoda by musela byť nad 266€ a podať ho môže iba plnoletý človek, čiže tvoj zákonný zástupca. Osobne si myslím, že to žiadnym oficiálnym spôsobom nevyriešiš, môžeš si z toho akurát zobrať ponaučenie, prípadne mu ísť rozbiť hubu a to je asi tak všetko...
Také skazuziate svine za počítač nepúšťať. Lenže ako 17 ročný si veľmi nemôžem dovoliť utrácať veľmi peniaze a akurát vtedy ma to pred Vianocami priviedlo do menšej krízy ktorá zotrváva kvôli tomu doteraz
Keby sa s ním dalo nejak vybaviť že ho trocha vystraším so slovenskou obchodnou inšpekciou, ale čo mi je asi h... platné keď išlo o internetový predaj z druhej ruky... ah
No, postraším ho on príjme dohodu a vytrolí ma že to zasa neprijme tak ja si môžem brnkať... A zo Zvolena do Košíc sa mi veľmi drngať nechce a hľadať si ho tam osobne.
Čítam tu nejaké veci, že oznámenie nemôžeš podať a podobne ale...
Ja som jednej pani cez bazoš poslal na účet 60 € za mobil ktorý mi mala poslať a bola to podvodníčka.
Podal som trestné oznámenie a pritom som prišiel o 60 € a mal som 15 rokov, a rodičia sa o tom dozvedeli až keď mi prišlo predvolanie o svedectve z polície, tak fakt nevidím nejaký zádrhel v tom, prečo by si to nemal podať!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Keby sa s ním dalo nejak vybaviť že ho trocha vystraším so slovenskou obchodnou inšpekciou, ale čo mi je asi h... platné keď išlo o internetový predaj z druhej ruky... ah
Čítam tu nejaké veci, že oznámenie nemôžeš podať a podobne ale...
Ja som jednej pani cez bazoš poslal na účet 60 € za mobil ktorý mi mala poslať a bola to podvodníčka.
Podal som trestné oznámenie a pritom som prišiel o 60 € a mal som 15 rokov, a rodičia sa o tom dozvedeli až keď mi prišlo predvolanie o svedectve z polície, tak fakt nevidím nejaký zádrhel v tom, prečo by si to nemal podať!
vybaviť si to ručne a stručne ...
Bohužiaľ ináč to nejde......filip