hej, dakedy sa mi to stava, niekedy to suvisi s tym, co som robil cez den - napr. hral som futbal a zrazu uz pri zaspavani sa strhnem, lebo sa mi zdalo, ze leti lopta na mna
a niekedy to nesuvisi (aspon neviem o tom, ze by suviselo) s nicim
celkom ta nechapem akoze sa zobudis zo sna? mne sa nesniva ziadny sen a niekedy ked uz zaspavam a som uz mierne mimo tak mi zrazu len hodi rukou alebo mi trhne nohou nwm preco
stáva sa mi to viacmenj pravidelne, väčšinou bežím a zakopnem a padááám - a strhem sa
a spôsobené je to tým, že sa "odpájajú" motorické nervy, človek si prestáva cítiť telo, podobne to prebieha pri smrti - takže to môžeme brať ako nácvik
stáva sa mi to pomerne často utekám po schodoch a potom na nejakej akoby zhorenej lúke, proste všetko je také hnusné a zrazu jamy a padám a trhne ma. Najhoršie to bolo,keď sme boli na jednom dome a spali sme 8 v jednej izbe a vedľa mňa na posteli dvaja ľudia a so mnou trhlo oni kus nechápali,ale pohoda
mne sa stava posledny mesiac to ze zaspavam a zrazu ...sa zobudim ale neviem sa hybat ako keby som bola paralyzovana a pocujem strasny hluk ako lietadla vlaky ja neviem a mam uplny tlak v hlave ..viem akurat oci otvorit inak sa neviem absolutne hybat ja neviem co to je..prejde to len v tedy ked sa niekto kto spi pri mne pohne
ked sa mi to stalo prvy krat som sa totalne bala teraz to byva pomerne kazdy druhy den ..uz sa nebojim ale dost ma to sere lebo sa nikdy nevyspim:/
@ejmidv to je úplne bežné ... na mňa bežne letí lopta , zakopnem a podobne ... vtedy si zväčša tresnem nohu o stenu ... hlavu o stenu ... ruku o stenu ...a podobne
pri zaspávaní.. ale to už asi spím.. a vždy sa mi zdá že idem po schodoch a spadnem.. raz som takto spala u brata a strhla sa a skoro spadol aj on, z gauča
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a niekedy to nesuvisi (aspon neviem o tom, ze by suviselo) s nicim
napr. že idem na bicykli po ceste a zrazu sa predomnou vynorí auto idúce v plnej rýchlosti oproti mne ...a vtedy sa trhnem
a spôsobené je to tým, že sa "odpájajú" motorické nervy, človek si prestáva cítiť telo, podobne to prebieha pri smrti - takže to môžeme brať ako nácvik
ked sa mi to stalo prvy krat som sa totalne bala teraz to byva pomerne kazdy druhy den ..uz sa nebojim ale dost ma to sere lebo sa nikdy nevyspim:/
@holyknight uz viem, preco bola byvala