ja mam v pi*i pokec aj azet, chodim na aktuality pozret sportove vysledky atď. co vlastne tiez patri k azetu ,, a mam aj nick na pokeci ale idem tam tak raz za tyzden pozrem na meily a ci nekdo znamy nenapisal a idem prec
na pokec chodim pre horoskopy pocasie aj program a inak aj pokecat obcas ... ak niekto nema facebook alebo birdz tak pytam pokec... a su tam zaregistrovani aj normalni ludia.. ale nevyhladavamm tam niekoho na pOpIiiSáíáááááániEEe
1. lebo nechcem príležitostný sex so starým úchylákom za peniaze.
aj keď mám jedno kamarátstvo, ktoré mi vydržalo ešte z tých dôb, keď som bola mladá a chodila som tam. doteraz sme v kontakte a občas sa stretneme. ale len jedno
Mám k nemu neutrálny postoj, nakoľko sa nevyskytujem na fb, je to pre mňa jediná bezplatná možnosť kontaktu s niektorými jedincami; naďabila som tam na zopár máličko ľudí, s ktorými som si dlhodobejšie písala; a v niektorých miestnostiach je priemerná výška IQ prekvapivá.
Čo mi ozaj prekáža, je tamojšie ovzdušie, kt. núti k sebakokoteniu.
nemam rada azet a facebook uz vobec nie!! poznam len dvoch ludi ktori nechodia na facebook..seba a mojho priatela..mne tam konto zalozila kamoska a bola som tam maximalne 5 krat za zivot a moj priatel tam nie je ani prihlaseny..a vobec mi to nechyba..a na azete si kuknem maily, odpisem kamoske s ktorou sa nevidim cez prazdniny a idem prec..
@ciernaruzicka to preto lebo vo fore som priliZ leniva kontrolovat si co po sebe pisem ak si precitas nejaky blog, nenajdes tam ziadnu gramaticku chybu
Chodim na pokec, odkedy tam zaviedli tlacitko obtazuje ma , je to tam znesitelne...... sice ho strlacim 20 krat za vecer, ale hlavne je , ze to funguje a dava to tak viac priestoru normalnym ludom.
takze ja na pokec nechodim.pouzivam ho len ako mail.ale :1.)ked natrafis na 10bab co su stetky tak neodsudzuj druhe. 2.)uchylov mas vsade. 3.)tuna si myslis ze ma kazdy skutocny vek a fotku?,pochybujem.
Chodím akurát na Aktuality pozrieť športové výsledky, veľmo rád čítam tie spravodajské a politické články a názory Krivošíka ktoré ma dojímajú a tie komentáre... Na pokeci mam nick ale ako spominate phismenkhovaniééééé a pod to ma neláka... ale kedysi som si založil nick a robil som piču z uchylákov na G&B a L&B a normálne mi napísal taky drbo 40 ročný že či nemám 14-ročnú sestru, že rad by si to vyskúšal s takou... no kokot schválne som súhlasil vypýtal fotku dohodol termín, miesto a namiesto sestry som prišiel na stretnutie s flojdami a kokotko sedí na 12 rokov za pedofíliu.... neklamem.. tak naniečo je ten pokec fajn
Hhm.. Určite ste začínali tiež na pokeci. A to mi nerozkecáte. Nechápem prečo si muste z toho teda robiť takéto haluze. Úchyli sú aj tu! ( jedna tu miluje hovná, a milion dalších tu nechce byť žena ale muž,...) Ja tiež nechodím na pokec ale nepotrebujem tu na to pindať. Úprimne
s komentárom nado mnou súhlasím .. a aj ten nad tým sa mi ľúbi áno pokec to boli začiatky na internete váá pokec všetci tam všetci 100 nickov založených a milion neznámych ľudí v priateľov hlavne nech všetci vidia koľko mám kamarátov na internete .. potom začali byť cool fotoalbumy a v nich každého idiota ktorí prišiel pod ruku a pod fotkou typický popis .. " a tO Je mOjA LáSočKa MylUjEm jU mOc SmE ToHO AlE ZAžILI SpOlu A POdObNé ...." si pamätám v koľkých som sa našla sama ..ďalej rp-čky typu čo máš na sebe .. alebo 13 ročná čajočka s fotkami kde jej trčí .. a kt. sa natešuje že má viac rp od pedofilov než jej kamoška .. predbiehačky ktorá bude mať viac komentov v profile .. a reťazovky .. v súčastnosti keď sa nájde čas na net ..zo soc. siete : asi najviac facebook kde je meno priezvisko a v priateľoch mám iba toho koho chcem .. koho poznám .. a tu som nová takže ešte neviem ako to chodí tu ale vyzerá to tu byť ...
Azet je velka k*rviaren.....to ked sme opite ....spravime nick aj mail...a vsetko len o jednom......same deturence tam su no nejako musia zacat spolocensky zit
1.Lebo su tam vsetci z nasej triedy a furt mi hovoria aka som sprosta-tu mi to vživote nikdo nepovedal
2. Na pokeci nieje ŽIADNA slovboda slova
ň3. Nemáš možýnosť sa tam prejaviť a na Pokec nemam čas ani chuť lebo mam FB,BIRDZ a hlavne SKYPE to mi stači...teda kebyže je Pokec zaujimavy tak tam chodim ale je to o ničom
+
SAMI UCHYLY A PROSTITUTKY A MANIACI - PROSTE ODPAD ( Zväčšiny)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
1. je tam nuda
2. su tam same sprostane
3. su tam sami sprostaci
..a taak...
a prestala som tam chodiť z troch dôvodov.
1. objavila som BIRDZ a som z neho nadšená (viac možností komunikácie, blogy, fotky , skupiny, súťaže ...)
2. nEmôzHeM vHistHaTh tho JhebnUtE PiSmEnkHovAniE
3. samí uchyl a ľahká deva
2. stratila som heslo a este mi neposlali nove -nejako mi to nechyba
3.teraz som na birdzi a na fb...a na viac uz nemam cas..
2. Samí nadržanci
3. Chodím na Skype, FB a Birdz ..
Na pokec chodím iba prečítať maily
2. I keď mail označím ako spam, o pár dní mi príde mail od toho istého odosielateľa s podobnou či rovnakou blbou reklamou.
Inak mám pogrc rada
aj keď mám jedno kamarátstvo, ktoré mi vydržalo ešte z tých dôb, keď som bola mladá a chodila som tam. doteraz sme v kontakte a občas sa stretneme. ale len jedno
a po 2.) stačí mi skype, FB a birdz
2) Kvôli diskusiám pod článkami, človek má pocit, že to píšu ľudia s IQ najviac 20, prípadne som ja taká hlúpa, že im vôbec nerozumiem.
3) Kvôli tomu štýlu písma, fotkám s našpúlenými perami, návrhom na sex za peniaze.
a tiez ho nemam rad kvoli uz spominanym :
1. je tam plno ku*ev
2. je tam plno ko*otov
3. same naspulene pery
4. PiSHmEnA KtoRe sU IN
5. stale tam bolo to iste...no proste nuda
6. a mam pocit ako keby pokec bol pre max. 14 rocnyych nedonosenych pubertiakov (bez urazky )
a po 7. je tam plno fejkov
2.Málokedy sa nájde niekto, s kým sa dá písať aj o inom ako "Ako sa máš?"
3.Lebo mi lezú na nervy malé šťandy a úchyláci.
Čo mi ozaj prekáža, je tamojšie ovzdušie, kt. núti k sebakokoteniu.
2. Chodil som si tam pisat iba s jednou osobou, ktorá už naštastie na fb.
3. Nepomer uchylov a ostatných ľudí.
2. jebnuté deti
3. jebnutí ľudia celkovo
tu to mam v pazi
» www.birdz.sk/forum/vyhladava...
1. pOkHecQoWsKhé písmo
2. úchylovia, ktorých slovná zásoba je obmedzená na vetu: "máš webkameru?"
3. BIRDZ. odkedy som tu regnutá, na Pokeci som bola možno... 3 krát??
4. nuda, totálna... čo sa tam dá robiť??? nič
5. polovica nickov tam je fake...
6. fotky z vrchu a s našpúlenými perami...
7. spamy, čo tam posielajú každému používateľovi...
8. jebnuté reťazovky
9. mám Facebook a Skype. Na čo mi je Pokec???
10. serie ma, ako sa Pokec snaží kopírovať Facebook... trapas
11. Pokec stráca úroveň. Kedysi tam bolo 6 chatovacích miestností, dnes ich tam je cez 400
asi tak
2. DOSLOVA prijebanych
3. definovat hadam nemusim
2. Az moc ludi
3. Nuda
2.Veľmi úchylní ľudia
3.Veľmi otravní ľudia,až to hraničí s chorobným prenasledovaním
samozrejme česť výnimkám
2. Nepáči sa mi
3. Nechcem si popísať (síce to spadá do jednotky)
nič zaujímavé tam nie je, píšu samí úchyláci ( vrana k vrane sadá ) a proste pokec je jeden velky fail
2.)registraciu som uz nemusel opakovat lebo email mam od dodavatela internetu
3.)vobec ma nezaujima
2. Na pokeci nieje ŽIADNA slovboda slova
ň3. Nemáš možýnosť sa tam prejaviť a na Pokec nemam čas ani chuť lebo mam FB,BIRDZ a hlavne SKYPE to mi stači...teda kebyže je Pokec zaujimavy tak tam chodim ale je to o ničom
+
SAMI UCHYLY A PROSTITUTKY A MANIACI - PROSTE ODPAD ( Zväčšiny)
2: kktina
3: curvina