a keď sme pri tom, dnes som sa dozvedela, že si partnerov nevyberáme na základe vlastností a podobne, ale je to jednoduchý zvierací inštinkt a potreba rozmnožovať sa---) a teda si podvedome vyberáme partnera s ktorým by sme relatívne mohli splodiť kvalitné potomstvo
pekny nie je vlastnosť?..šak..krása ne.. vonkajšia charakteristika ..ale to je mym si jasne šak nikto na svete nechce škaredeho ffrajera alebo frajerku si myslím..nehovorím že každý chce najkrajšieho..ale proste...a to je asi aj tak jedno..ved nie je pekne čo je pekne ale čo sa komu pači...ne..?..hej..
pekny nie je vlastnosť?..šak..krása ne.. vonkajšia charakteristika ..ale to je myslim si jasne šak nikto na svete nechce škaredeho ffrajera alebo frajerku si myslím..nehovorím že každý chce najkrajšieho..ale proste...a to je asi aj tak jedno..ved nie je pekne čo je pekne ale čo sa komu pači...ne..?..hej..
@hajzelodkosti a hovorí dokonca o tom aj Arthur Schopenhauer...
a vlastne, ked nas opusti priatel/ka tak by nam to nemuselo byt luto, pretoze z jeho/jej pohladu sme mu/jej vlastne nevyhovovali ako vhodný objekt na rozmnožovanie
Hm... Ako to tu pozerám, zhruba všetci máte rovnaké názory, príp. ,,podmienky´´. Jedným slovom máte všetci asi rovnaký vkus...
Ja tvrdím, že klásť ,,podmienky´´ je hlúposť. Však ak človek na niekoho natrafí, je jedno, aký je. Predsa toho druhého nemáme radi preto, že je taký, akého sme ho chceli mať. To potom nie je ,,ono´´. Ja mám napr. môjho priateľa rada preto, pretože je taký, aký je. A nedávam, ani som nedávala žiadne ,,podmienky´´.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
2, ne hysterka
3, sexuchtyva
@hajzelodkosti a hovorí dokonca o tom aj Arthur Schopenhauer...
a vlastne, ked nas opusti priatel/ka tak by nam to nemuselo byt luto, pretoze z jeho/jej pohladu sme mu/jej vlastne nevyhovovali ako vhodný objekt na rozmnožovanie
2.sam sebou
3.sam sebou
zodpovedny
pozorny
- tieto vlastnosti mozno zahrnaju aj vsetko
Ja tvrdím, že klásť ,,podmienky´´ je hlúposť. Však ak človek na niekoho natrafí, je jedno, aký je. Predsa toho druhého nemáme radi preto, že je taký, akého sme ho chceli mať. To potom nie je ,,ono´´. Ja mám napr. môjho priateľa rada preto, pretože je taký, aký je. A nedávam, ani som nedávala žiadne ,,podmienky´´.