Ja som z TT a pri tej univerzite sa priamo stavia jeden velky internat..uz mal byt aj postaveny davno, ale nie su na to financie...a jediny internat o ktorom viem je na Prednádraží (to je časť TT, sídlisko), no neviem ci sa tam moze ubytovat kazdy, alebo potom v Jaslovských Bohuniciach je privát Trnavskej univerzity a vraj aj Cyrila a Metoda
aj ja som chcela ist do trnavy ale tam je strasne mala kapacita ubytovania na to, kolko beru ludi a neviem ako ty, ale ja som sa rozhodla ze radsej nebudem riskovat to, ze budem pod mostom a radsej si davam prihlasku inde
Noo ja som tam aj studoval aj byval na internate a musim povedat, ze intrak je tam "spicovy" Normalne na jednom poschodi byvas o poschodie nizsie skola a uplne na prizemi jedalen, proste multifunkcna budova Uz len tesco v nej chyba
no chodim na UCM a ked si z vychodu tak ako tu pise kolega nadomnou intrak dostanes v pohode...inak je ale pravda ze skola ma malo intrakov, ale nie je problem najst nejaky byt v Trnave...UCM je fajn odporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a TU nemam vlastny internat.. ma jeden nedostavany, takze neviem co bolo to, čo si nasiel ty.. mozno si skus najst privat