llwyncaron: jaka trava?? trnavaaaaaa!!!! musime sa za to prihovorit, zas je bratislava viac nez ostatne mesta. Este by to mohli spravit tak ze trnava by ostala trnavou a "Bratislavaaaaaa" by bola premenovana na "Rohozka Trnavyyyyyyyyy"(ked uz sa chcu odlisit)
aj ja som za trnavuuuuuuuuuuuuuuuuu ved zase je blava o neco vissie raz budme aj mi..ale ne ved trnavaaaaaaaaaaaa je aj tak lepsa nes ta BA ved tu je aj vacej lepsiich ludii ze??? a predmestie nemozu bit spacince=D ved je to blizko=D
majlos: tak to mas pravdu, toto ma najviac rozculuje na trnave. Inak ju mam uplne rad Ved cez tyzden ked sa ide von a o dvanastej sa uz nikde neda ist, lebo to je zakazane... to aby sme do tesca sa chodili zabavat
co sa tyka toho ze bary su len do dvoch no tak je to sklamanie ale tak na druhej strane mame vyhodu ze stale si mozes do toho tesca sprosteho ist kupit flasu alebo pivo alebo nieco
a ked sa niekomu mali tak aj na pumpach po ranu je celkom dobra sranda
nejsom sice z Trnavy ale uz sa tesim ked nastupim do druheho rocnika na UCM!! trnava je naj..uz nech som tam zas...a ako napisal It..nech zije Tesco a Slavia
ahojte..som tu new a ešte sa tu veľmi neviem pohybovať..no hľadám ľudí z UCM, ktorých anglinu učí milá pani Mgr. Zelenská..hovorila, že vraj nejakí frajeri si prekopírovali jej testy..tak skúšam, či sa medzi vami naaaahodou nenajde niekto, kto by o tom niečo vedel...
Podľa mňa trnava neni ničím nejako výnimočná....Poznám aj krajšie mestá ale tak niekedy ujde...niektoré miesta celkom pekné..ale ak je pravda ako niekto písal že zákaz vstupu mladším ako 18rokov od 20:00...aj to je pravda tak toto sa mi páči Inak som sa ešte nevydala popozerať kde je aký nočný život..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
My chceme teda "Trnavaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!"
asi sa na to podujmem
akože totok sa mi páči
Tomshooo, tez by som bol radsej ticho, vrat sa do svojej DIVISION pre jebnutych a čuč tam
mali by sme spisat peticiu
Cez výkend len do barov A v tych nasich sa bar kludne aj zavre a s barmankami slopeme aj do rana
pripajam sa k spolku na zachranu trnavy
co sa tyka toho ze bary su len do dvoch no tak je to sklamanie ale tak na druhej strane mame vyhodu ze stale si mozes do toho tesca sprosteho ist kupit flasu alebo pivo alebo nieco
a ked sa niekomu mali tak aj na pumpach po ranu je celkom dobra sranda
takze TRNAVA! Howgh
Budeme tam chodit hravat slovensku hadzanu
Ty si daj najskor svoju fotku, a potom sa chod afektovane prechadzat k dunaju. A mohla by si sa aj utopit ...
Ďakujem za odpovede a už teraz sa tešííím
4EVER !!!!