Tak, konečne som zohanala byt, je uplne uzasny, dnes som sa nan bola pozriet. Ale je hrozne daleko az na druhom konci TT od mojej skoly (teda aspon taky pocit mam). Je to na ul. Gen. Goliana, ale o to nejde. Mam dilemu, ci mam prijat ten podnajom, kedze n
bubli: myslim,ze tak 2krat za hodku,vzdy sa nieco najde aj viackrat za hodku.ale nie je to daleko od seba -z jedneho konca mesta na druhyy - v pohode aj pesi za 40 minut?mozno som len ja tak rychla
no,ja netvrdím, že je Trnava zapadákov (no,teda často si na ňu aj tak zanadávam) ale MHD veeeľmi často mešká, alebo ide skôr ako je napísané, alebo nejde vôbec, aj to sa mi veľmi často stalo, keď som sa ponáhľala do školy a hlavne v zime a keď je plná premávka.
A co poviete na toto - teraz som sa dopocula, ze tam kde mam byvat, ulica Gen. Goliana je najviac nebezpecna oblast, kde su sami pochybni...je to pravda. Vraj cez zimu o piatej by som sa mala bat chodit po vonku..co poviete. Teraz uz ozaj neviem.
V Trnave chodím peši, dá sa to v pohode dojsť, lebo tá MHD - no povedzme si pravdu, nie je to ako v našej hlavnej dedine . Ale tak dobre je že mám školu na tej istej ulici ako autobusová stanica a za rohom je Hlavná ulica, takže mám blízko vlastne všade.
Ale tak proste - maj časovú rezervu, tá sa zíde vždy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@sunnyday
bubli: myslim,ze tak 2krat za hodku,vzdy sa nieco najde aj viackrat za hodku.ale nie je to daleko od seba -z jedneho konca mesta na druhyy - v pohode aj pesi za 40 minut?mozno som len ja tak rychla
jednoducho budeš mať slzný plyn a paralyzér a šup sa! a to teraz nesrandujem, ja si to akurát dnes idem kúpiť...
Ale tak proste - maj časovú rezervu, tá sa zíde vždy
ale tak MHD myslim ze v pohodee