@lucinkahc ty chodis na verejne zdravotnictvo,? aj nad tym uvazujem, ale neviem ci by som potom mohla robit aj v labaku...a na vz sa da lahko tiez dostat?robia sa tam skusky?
@efemera na vz sa berie podla vysedkov zo strednej...neviem ako to je tento rok ale minuly rok brali myslim okolo 60 ale chodi nas len asi 40...ale ked chces robit v labaku tak jednoznacne chod na lvm...neviem ci su tam prijimacky alebo nie ale ak sa tam nedostanes a nahodou by si sa dostala na vz tak hlavne v prvom semestri mame takmer presne tie iste predmety takze si myslim ze ak by si potom chcela prestupit nemal by to byt problem
a na to lvm sa moc nehlasilo asi preto ze prvykrat otvarali tento rok denne studium...doteraz to bolo len externe a mozno o tom vela ludi nevedelo...tot moj nazor lebo tiez som nad tym uvazovala ze by som tam sla
@lucinkahc a preco si sa nakoniec rozhodla pre vz?presne aku pracu bdues moct robit? ja viem len o tom, ze mozes chodit kontrolovat niekde hygienu alebo nieco take...preto ma to velmi nezaujalo...nic viac sa o tom nejdem docitat...
ahojte ....aj ja by som rada isla na verejne zdravotnictvo a chcem si dat prihlasku aj na tie lab....len by som chcela vediet,ci je tam moc ucenia a ci sa to da zvladnut.....je tam biola aj chemia??alebo ake su tam vlastne predmety?? a ma ta skola vobec atestacie???....
Ja som 3. na TU v odbore LVM a horsiu skolu som este nevidela. Tiez mam za sebou gympel, ale TU je hruza, bieda, des, to mi ver. Nemaju skripta, nemaju priestory na vyuku, nemaju labaky ani vlastne internaty. LVM su cele postavene na labakoch, a ked ich skola nema, kde sa to maju studenti akoze naucit? Vyucba sa casto prekryva s rozvrhom inych rocnikov alebo externistami alebo je zrusena a clovek len caka, kedy do tej skoly konecne pojde! Predmety ako v inych zdravotnickych odboroch: biologia, analyticka chemia, biochemia, anatomia a patoanat, fyziologia a patofyzio, neskor aj hematologia, toxikologia, genetika, imunologia a kopec uplne zbytocnych predmetov. Prijimacky sme nerobili, teraz ma caka bakalarka a statnice, dufam, ze uspesne a konecne padam odtial!!! Neodporucam tuto skolu.
aj ja by som chcela vediet ako tam prebieha vyučba profaci ja naštvujem STU ale chcem odist preč koli tomu že je to dost naročna škola a tym že som zo zdravotky chcem ist skusiť VZdo trnavy aka je naročnosť predmetov za inf. dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a na to lvm sa moc nehlasilo asi preto ze prvykrat otvarali tento rok denne studium...doteraz to bolo len externe a mozno o tom vela ludi nevedelo...tot moj nazor lebo tiez som nad tym uvazovala ze by som tam sla