takze vec sa ma tak.jedna moja kamaratka(ma 15 ako ja) sa chova priserne detinsky.pozna niekoho tyzden a povie ze je to jej naj kamarat a o dva dni ma zas ineho naj kamarata.stale sa jej paci iny chalan a vlastne sa jej paci skoro kazdy a hadze poznamky t
tak s nou sa kamosit... ze to vydrzis no podla mna by pomohlo keby si jej na take reci nic uplne nic nepovedala ani nereagovala a sa tvarila ze to ani nepocujes .. alebo bud ty frajerka toho co sa jej paci
no ono problem je to ze ona neni az taka blba ona sa len trosku dbeilne chova ale vnutri je v podstate normalna ja stale dufam ze ked bdue chodit von s nami tak sa trochu unormalni v tomto
"ano zlatinko vsetci ta chcu" Ako dobre napisane. No neboj, takych ludi je viac.. Suhlasim s @1 , To sa naozaj nezmeni. Sice to ani ja dokonca zivota nepochopim, ako vravis, tiez si taketo veci skor nevsimam. Ale tak nemozme byt vsetci rovnaki
Tvoja kamaratka ma 15 rokov, je to este naivne dieta a pravdepodobne ( to som vysudil z toho ako si ju opisala ) aj rozmaznane. To, ze je este dieta a zrejme este ani len nezacala dospievat, jej spravanie viac menej ospravedlnuje
Ja by som tieto jej vystupy ignoroval. Po case, by jej malo docvaknut, ze sa svet nekruti len okolo nej a snad sa nad sebou zamysli. V opacnom pripade sa stane to, co hovori vacsina vyssie uvedenych komentov. Zivot ju nauci, stane sa z nej namyslena flandra, pravdepodobne pride o vsetkych skutocnych kamaratov a coskoro padne na hubu ... Uvidime.
@12 ona nastastie vie ze je taka a stale vravi ze ke dto bude orbit ze jej mame plesknut ze ona si to proste len nejako nevie uveodmit ze je proste taka a nenapadne ju ze to nema robit, priznala ze nema tolko rozumu ako my a povedala ze mame ju pekne viest
ja ti dám radu jednu: staraj sa o seba a nerozoberaj jej osobu s cudzou komunitou...ak je tvoje tvrdenie, že ju máš rada, pravdivé...ja potom nechápem, prečo to neriešiš s ňou...rozumieš mi, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
"ano zlatinko vsetci ta chcu" Ako dobre napisane. No neboj, takych ludi je viac.. Suhlasim s @1 , To sa naozaj nezmeni. Sice to ani ja dokonca zivota nepochopim, ako vravis, tiez si taketo veci skor nevsimam. Ale tak nemozme byt vsetci rovnaki
Ja by som tieto jej vystupy ignoroval. Po case, by jej malo docvaknut, ze sa svet nekruti len okolo nej a snad sa nad sebou zamysli. V opacnom pripade sa stane to, co hovori vacsina vyssie uvedenych komentov. Zivot ju nauci, stane sa z nej namyslena flandra, pravdepodobne pride o vsetkych skutocnych kamaratov a coskoro padne na hubu ... Uvidime.
ved uvidime ako sa to bude vyvijat dalej....