Dostala som trojskeho kona.Nakolko nemam ziadne skusenosti s odstranovanim tohto virusu neviem si s tym dat rady. Postupovala som tak ze som nehala antivirom preskenovat vsetky subory, kona som dala do karanteny a napadnute subory jednoducho vymazala. Bol
Pokial si dala trojskeho kona do karanteny tak sa nic nedeje a napadnute subory si vymazala? neviem preco .....
Takze pokial je v karantene tak ta to nemusi trapit. a neda sa premenovat ten subor?
Inak ja sa musim pochvalit, ze som mal takeho virusiaka, co ked som ho premenoval alebo dal do karanteny alebo odstranil tak sa vygeneroval znova ... sila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Takze pokial je v karantene tak ta to nemusi trapit. a neda sa premenovat ten subor?
Inak ja sa musim pochvalit, ze som mal takeho virusiaka, co ked som ho premenoval alebo dal do karanteny alebo odstranil tak sa vygeneroval znova ... sila.
Inak na co karantena? Chod do nudzoveho rezimu, spusti antivirak, a ked najde trojana, daj vymazat.