Takže zo školy máme prezentovať nejakú knihu tak ako,,reklamu,, aby sme ostatných zaujali mali chuť si ju kúpiť, ja som si vybrala Hry o život Len netuším ako začať, aby to aspoň niekoho zaujalo, dej povedať viem plus nejaký úryvok ....len mi robí pr
To, čo táto kniha prezentuje, nie je také nereálne. Skutočne sa to stať môže! Nahliadnite do jednej z možných budúcností sveta! Čítajte ako prežiť, ako sa zmenia ľudské hodnoty, o tom, že láska existuje aj v temných časoch a rodinné puto je to najsilnejšie.
jebať tento svet, po ktorom chodia ľudia bez predstavivosti. Sprav to v duchu toho, čo máš najradšej. Čo ťa baví, ak matika, tak tam vnes matiku, ak chémia, tak to rozlož na molekuly a zaujmi. Ježiší, no je tam problému. Skôr mi poraď čo žrať, aby som srala peniaze.
@barky čítal si knihu ? potom o tom hovor, ani mne sa film nelúbil,celý čas som mala taký divný pocit, že to nemyslia vážne, ale asi mysleli ale kniha bola fakt dobrá ale berme to tak že ty máš 21 a si asi na inej ,,úrovni,,
@n0win0u a čo že chcem pomoc? to ti tak vadí ? DD Omg musíš byť riadne deprimovaný človek ked sa tu musíš hádať s 15 ročným deckom o tom že si ma sám robiť domáce ulohy DDDD
@barky no len vieš mne stačia asi tak dve-štyri vety čo mi už -mort- poradila lebo mám to už hotové len mi chýbal taký ten začiatočný úvod čiže to je zbytočné hľadať a prekladať keď tu na birdzi sú taký šikovný ľudia - niektorý -.- D
@qossyend a preco nie si aspon pri tom hladani pomoci trosku kreativna a nehladas to priamo na googli, pozerat reklamne spoty, samotne knizky mavaju reviewy na nete. to nic nevymyslis proste ? slohy pises ako potom napr ? O_o
Urcite by som nezacal rozpravat o deji knihy. Ma to ludi zaujat a nie im rovno prezradit dej knihy (kto by si ju potom kupoval, ked vie o com je?). Vobec by som sa nebal prehanat aj za cenu, ze by som bol trochu mimo deja. Mas tam slova "hra", "zivot", tak sa toho chyt.
Reklama je dobra ked je zvelicena/kontroverzna/vtipna/tajomna atd (alebo vsetko z toho) tak sa uberaj tymto smerom.
@n0win0u kreativita neni keď to opíšem z reklamného spotu, A na slohy sa ma ani nepýtaj..... Tak to neviem začať chcela som aby to bolo čo najlepšie, to je tak zlé že chcem poradiť ? mám ist za to do pekla alebo čo ? joj no .......ta sa s toho pokakajte že chcem radu to tu riešiš, .....
@tommyhot nemám tam opísanú knihu, len približne ten začiatok, aby vedeli o čo v tom ide, a že čo sú to tie hry asi tak, ale čo sa tam bude diať to nechávam ako-otvorené- aby si to prečítal každý kto bude chcieť ani ja nemám rada ked viem koniec knihy
@karlotiskot Kľud hlavne dýchaj, tak to nečítaj ked ťa to tak sere ani tebe nik nekázal to čítať A ak by si bol dosť inteligentný čo ako vidím nie si , tak by si na to tým pádom nereagoval ách tá úroveň že by sme si mohli porozprávať no daj čo máš ešte na srdiečku lebo idem preč s tejto pakárne desi na čerstvé vzduch aby som nemusela počúvať takéto hovadiny
@otvoreneokno to by som rada ale mám na to 6 minút aby som prezentovala taký približný dej knihy a aby to niekoho vlastne zaujalo ja som na dlhé rozpisovanie, čiže mne toto nevonia čiže moc iných vecí tam vkladať nemožem .....
Super. Ak ja zjavne nemám dostatok inteligencie, tak ty si potom značne retardovaná, pretože na podobné sračky som nikdy nepotreboval zakladať po internete fóra kým som chodil do školy. A mimochodom vulgárnu vravu nepodmieňuje agresivita, takže neboj, som kľudný a dýcham, určite ma nejde kvôli tebe vyzuť.
A už prosím ťa netrapoš s tým čítaním. To ti tu aj ja môžem začať jebať, že ak nevieš vystáť kritiku svojej osoby, verejne sa neprezentuj a začať rovno z toho odvádzať tvoje iq a hádam rovno rodokmeň
@qossyend Je to o tom, že hranica medzi chudobnými a bohatými je prísne predelená a neexistuje nič medzi... o tom, ako sa bezcitní ľudia zabávajú na ľudskom utrpení a ako neexistuje morálka a spravodlivosť... To všetko sa raz stane. Hollywoodske filmy majú vždy nejaké posolstvo...
@karlotiskot Ja som značne retardovaná? to si hovor svojej mamke, ked už spomínaš ten rodokmeň, to ti rovno možem povedať kedže to normálne nechápeš že tie tvoje kokotské pripomienky si strč do piče lebo ma nezaujímajú, aby mi to niekto kto si nedá ani svoj vek a fotku a hrá sa tu na nejakého mača ktorý zežral celý svet hovoril kto som a čo mám robiť asi by ti prospelo keby ti maminka zakazal ntb alebo na akej sračke to píšeš, aby si si nesral do huby, a ked si taký ,,inteligentný,, tak sa aspoň dohaduj zo seberovnými ty 9-ročný chlapček
@gossyend super, tak skoro sa začalo s nadávaním na mamky? Tvoja matka šúpe po uliciach toľko kokotov, že máš troch otcov a každý je biologický. Hahaha, či?
A keď už niekomu musia hovoriť aby rozmýšľal tak to už som fakt dáky hardcore. Ale kľudne si nedaj povedať, vidím, že vieš žiť aj bez toho.
@karlotiskot Si strašne zabavný až sa na tom všetci smeju, keby si sa apsoň pravdou mohol obraniť že ale tu iba kokotiny jebeš takže už pššt.... na to čo ale je pravda o to si radšej ani hubu neobtrieš že, len tu už nwm kolko komentov o tom jebeš do čoho ťa nič ..... inač fakt by ma zaujímal voj vek, neviem či si príliš starý na to aby si také kokotiny písal vieš ...alebo žeby
@qossyend Prosím ťa v čom sa mám obraňovať? A čo je zas pravda o ktorú si ani hubu neobtriem? Ok teda pani zjavne neinfantilná, skúsime od začiatku aby si pochopila a držali sme sa témy?
Takže po prvé: Prečo si taká prijebaná, že na to, čo milión ľudí zvládlo samo, potrebuješ zakladať internetové diskusie?
A po druhé: Ako môžeš niekomu zajebať aby si nečítal keď sa mu niečo nepáči a nevyjadroval sa, keď sama si tu zjavne čítaš na svoje konto dosť kritiky a reaguješ na ňu rovnako ako ľudia na tvoju neschopnosť sebarealizovať sa? Neseries si tým tak trošku parádne do huby?
@karlotiskot Dobre súhlasím, o práve ma vďaka -(neviem ako ťa mám nazvať, lebo si tak povediac dajaký čudák bez mena, bez veku,....fake) -takže takto, vďaka TEBE milí Karlotiskot ma osvietilo ......možno raz týmito rečami spasíš svet! A ked nie svet aspoň celú strednú Europu! ...........raz jeden múdry človek povedal ,,Múdrejší ustúpi ,, a tak aj ja opúšťam túto konverzáciu -ak sa to tak ešte dá nazvať .......a dúfam že si už spokojný keď som ti priznala tvoju pravdu a budeš mať navždy pokoj na srdiečku, HAWK (dohovorila som) netešilo ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A blá, blá... neviem či som ti pomohla
mas napisat par viet, aby to tu knihu "predalo". to je fakt take tazke ? O_o
ale šak skús dačo aj vygoogliť aj po anglicky je to také populárne že by nemal byť problém
kde sa tu hadam s tebou ? O_o
Reklama je dobra ked je zvelicena/kontroverzna/vtipna/tajomna atd (alebo vsetko z toho) tak sa uberaj tymto smerom.
A už prosím ťa netrapoš s tým čítaním. To ti tu aj ja môžem začať jebať, že ak nevieš vystáť kritiku svojej osoby, verejne sa neprezentuj a začať rovno z toho odvádzať tvoje iq a hádam rovno rodokmeň
A keď už niekomu musia hovoriť aby rozmýšľal tak to už som fakt dáky hardcore. Ale kľudne si nedaj povedať, vidím, že vieš žiť aj bez toho.
Takže po prvé: Prečo si taká prijebaná, že na to, čo milión ľudí zvládlo samo, potrebuješ zakladať internetové diskusie?
A po druhé: Ako môžeš niekomu zajebať aby si nečítal keď sa mu niečo nepáči a nevyjadroval sa, keď sama si tu zjavne čítaš na svoje konto dosť kritiky a reaguješ na ňu rovnako ako ľudia na tvoju neschopnosť sebarealizovať sa? Neseries si tým tak trošku parádne do huby?