Problém je asi taký,mám 4,či 5-ročný noťás -vyslovuj - šrot.
Proste nič na ňom nechcelo ísť,bol spomalený jak fras a najnovšie mi vyhadzovalo tabuľku,že mám plný disk ,čo odveci,lebo všetko som z neho dala preč a potrebné veci som si uložila na exte
resp. rovno mi môžte poradiť nejaký notebook fakt schopný, nepotrebujem na ňom nejaké extra funkcie, taký pre bežného študenta a aby to utiahlo hry ako Vice City a podobne. To len tak naokraj. Ale dôležitý je tu teraz môj " problém"
@naomik Kto vie co si s tym porobila, urcite by sa to dalo aj inak, ale toto je najjednoduchsie riesenie, ktore vyriesi aj kopu inych problemov zaroven.
VYMAZALA SI SI WIFI DRIVER, OD BROADCOM-u, GOOGLI SI NOVY.
alebo vyhod pocitac z okna a chod sa hrat do prirody. alebo este mozes skusit preinstalovat windows a potom ho vyhodit a ist sa hrat do prirody.
-.-
inac ano najlepsie je preinstalovat windows s plnym formatom disku, kedze ocividne si mala v kompe nejake sracky, ktore ti dokonca hltili alebo sa tvarili, ze ti hltia disk..
@n0win0u ked ti moja neschopnosť dvíha tlak ,tak načo reaguješ? chod sa vyzjapať vonku a nie na mňa!!! na jakú riť to budem googliť,ked aj tak sama nebudem vedieť,čo mám s tým robiť...druhýkrát to radšej predýchaj, nikto učený z neba nespadol...tak pohov.
@naomik tak,aj ja som si myslela,že mi dlho vydrží..ale to tak dopadne ked ti radia "odborníci" v živote by som si Acer nekúpila...už ako 2ročnému sa mi zlomil ľavý kĺb,pričom som s ním nikde netrepla a ked som ho aj prenášala,dávala som sakra pozoor a ked mal 3roky tak sa už džubkala mechanika,čiže vačší šrot som v živote nevidela
dám ti radu. až budeš znova niečo dávať preč, dávaj si pozor na súbory s názvom driver, controller a pod. väčšinou ich silne potrebuješ. v názve audio, video card a podobne.
@naomik kúp si IPad 2 alebo nejaká MacBook, a máš vydrží ti to dlho je to rýchle, a pre študenta ako stvorené ale keď hry tak zober nejaký asus tie sú celkom v dobrej cene
ak nič nebude pomáhať a nechce sa ti stým babrať tak preinštaluj Win. ale vopred si zisti či sú dostupné všetky ovládače pre daný Windows ktorý tam budeš dávať ... alebo ak máš cestu na druhú stranu slovenska ja ti to preinštalujem ... si mi pripomenula niečo ale nebudem to tu spamovať
@naomik akoze ak tym displejom hybes takym stylom ze ho drzis len na jednej strane jak to robi plno ludi tak to je asi ako keby si dvere otvarala vzdy tak ze ich vykopnes
ak to otvaras normalne ze to drzis v strede, pripadne na oboch stranach, tak za to nemozes ale nemoze za to nikto lebo ten sprosty plast neni nesmrtelny a jeden zo sto alebo z tisic pantov po case proste odide
jaj smiešno mi je, raz som si nedopatrením vymazala zvukovú kartu, alebo čo..niečo so zvukom, potom som nedopatrením urobila ani neviem čo a nefungoval mi žiaden prehliadač...no skrátka...som počítačovo sprostá... a dokonca otváram notebook jednou rukou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A vsetko trva maximalne hodinu.
» www.processlibrary.com/directory/files...
VYMAZALA SI SI WIFI DRIVER, OD BROADCOM-u, GOOGLI SI NOVY.
alebo vyhod pocitac z okna a chod sa hrat do prirody. alebo este mozes skusit preinstalovat windows a potom ho vyhodit a ist sa hrat do prirody.
-.-
inac ano najlepsie je preinstalovat windows s plnym formatom disku, kedze ocividne si mala v kompe nejake sracky, ktore ti dokonca hltili alebo sa tvarili, ze ti hltia disk..
www.google.sk type in "bcmwltry.exe" bez " a uvidis mirakulum..
vacsina ludi ho otvaraju/zatvaraju a hybu tym displejom jak kokoti a potom sa cuduju ze im odidu tie klby -.-
@chidori už som sa poučila
ak to otvaras normalne ze to drzis v strede, pripadne na oboch stranach, tak za to nemozes ale nemoze za to nikto lebo ten sprosty plast neni nesmrtelny a jeden zo sto alebo z tisic pantov po case proste odide