Žiaľ hej, robím to podvedome a veľakrát si to ani neuvedomujem...mnoho ľudí ma už na to upozornilo, reku či som nervózny...a že som vnútorne napätý a nevyrovnaný keď tak stále robím...whatever, nechajte ma žiť pls...lol..
Ty kks to je najväčší humus. Mávala som to z liekov a absťákov, nemohla som pre tie nohy spať celé noci, chodila som po izbe, do sprchy.. nič nepomáhalo. bläh
Aha, lol...tak sa ospravedlňujem...myslel som, že sa jedná o akýsi tik ..v tomto prípade permanentné mykanie nohou...na to som v podstate narážal v mojom predchádzajúcom príspevku..
@nespiacakraska nie syndrom nepokojnych noh je nieco strasne nepriemne, ale neni to bolest je to nieco take ako keby ta steklili nervy alebo take nieco. Ja to mam obcas ked sa zobudim v noci.
Ano, uz od malicka. Kedysi hlavne v noci, dnes prakticky cely den. Zo zotrvacnosti trasem nohami aj ked uz ma nikde nic "netaha". Citim to hlavne od chodidiel, clenkov a kolien. Obcas mam podobne pocity aj na prstoch a na tvari, ale neviem ci to suvisi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@Vladqog
Aha, lol...tak sa ospravedlňujem...myslel som, že sa jedná o akýsi tik ..v tomto prípade permanentné mykanie nohou...na to som v podstate narážal v mojom predchádzajúcom príspevku..