študuje tu niekto na TRUNI? alebo o nej niekto niečo vie? aké to tam je? chcem si tam dať prihlášku lebo milujem trnavu ale o škole neviem nič. tak mi prosím dajte vedieť. vďaka! (učiiteľstvo slovina a výtvarná)
@ james98 Trnava je super.. je pekná (teda poznám z nej najmä tú peknú časť) a mám na ňu pekné spomienky. myslím, že sa to študuje na FF aspoňa na ukf je to tak.
@sislik bez toho aby som nieco cital, 45sekund na googli » student.truni.sk/maisportal/stud...
vyplnis fakultu (logicky, ked ide o ucitelstvo som skusil napriklad pedagogicku)
a vyplulo mi to pre to ucitelstvo cely vypis predmetov a vsetky detaily o nich ...
@megu@yoss@motyylia ďakujem za váš názor, som rada, že čítam dobré ohlasy @bloodypunk@matwejo v NR medzi študentami UKF sa nájde len máličko takých ktorí by na školu nenadávali nehľadiac na to, čo konkrétne študujú, preto sa nemám problém pýtať všeobecne. Okrem toho, ja som sa nepýtala na fakultu.. áno, je logické predpokladať, že keď ide o učiteľstvo bude to pedagogická fakulta ale na UKF to tak nie je, preto som si nebola istá. Teraz už mám vyplnenú prihlášku a nebolo to vôbec ťažké, ďakujem za opýtanie.
@sislik U nás na TRUNI-FF sa nadáva akurát tak na systém, že nemôžeme opravovať zápočty (100:0), ale aj to závisí od odboru... A tí čo píšu, že to tam nežije, tak to asi preto, že si nevedia nájsť vhodné akcie, akcií je tam požehnane veľa, my sme sa ešte nenudili
@baggy Trnava je podľa mňa pekné mesto a je sa kde aj zabaviť, ale tak vieš koľko ľudí toľko chutí, určite to však nie je žiadna diera, nudia sa len tí, ktorí nevedia kam ísť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Inak na škole je super - mne sa tam veľmi páčilo a považujem ju stále za svoju domovinu...
» student.truni.sk/maisportal/stud...
vyplnis fakultu (logicky, ked ide o ucitelstvo som skusil napriklad pedagogicku)
a vyplulo mi to pre to ucitelstvo cely vypis predmetov a vsetky detaily o nich ...
to bolo take tazke?
@bloodypunk tiez mi rozum zastaval
@bloodypunk @matwejo v NR medzi študentami UKF sa nájde len máličko takých ktorí by na školu nenadávali nehľadiac na to, čo konkrétne študujú, preto sa nemám problém pýtať všeobecne. Okrem toho, ja som sa nepýtala na fakultu.. áno, je logické predpokladať, že keď ide o učiteľstvo bude to pedagogická fakulta ale na UKF to tak nie je, preto som si nebola istá. Teraz už mám vyplnenú prihlášku a nebolo to vôbec ťažké, ďakujem za opýtanie.