Rozmýšľam, že by som sa nechal trvalo vydepilovať v oblasti podpazušia a neskôr aj v intímnych partiách... Myslíte si, že je to dobrý alebo zlý nápad? Môže to mať podľa vás aj "nečakané" negatíva alebo to bude len "super"??
Ja neviem. Premyslal som nad tym, ale na inych partiach tela. Najlepsie si asi kupit ten IPL epilator. A ak mas frajerku, vyuzijete obaja. Sice to je drahe pomerne, ale zase to vyjde narovnako ako ked na to mas chodit niekde ku kozmeticke.
@nello ako poviem ti pravdu, že ma nebaví si to stále holiť... Je to neskutočne zdĺhavé, pokiaľ to má byť dokonalé a do 2/3 dní to už je zas o ničom, takže prečo som rozmýšľal nad takouto "radikálnejšou" možnosťou...
Nuz vsak toto .. osobne mi to v oblastiach, ktore si napisal nejako nevadi. Ja mam napr. problem momentalne s hrudnikom. Mam tetovanie a kvoli tomu ked mi to robil chalan, musel som ho samozrejme oholit. Okrem toho, ze tam mam teraz raz tolko chlpov, stale sa mi to zapaluje. Tak som premyslal nad tym IPLkom alebo nieco podobne na to, malo by to aj zahojit/odstranit lozka a tym padom to zapalenie by malo sa stratit. Plus dalsie casti tela by to tiez zuzitkovali. Ja by som siel do toho IPL epilatora kludne. Od Philipsu maju dobre vysledky.
Fajn, inak tiež som rozmýšľal nad tetovaním na hruď, len ako to tak vidím, tak si to ešte radšej premyslím a budem musieť najprv vyriešiť otázku ochlpenia aj na hrudi...
na IPL svetielko sa vykasli. ja som dala za tu blikacku 300eur a mohla som na seba svietit do aleluje ale vysledok sa nedostavil absolutne ziadny. teraz som bola prvykrat na laserovej epilacii a je to o niecom uplne inom. ked chces do toho investovat a vidiet trvalesi vysledok (nehovorim dozivotny lebo tak to nefunguje ale par rokov by to malo vydrzat jak mas hormony v pohode) tak si racej nieco dosetri lebo je to drahe jak svina a chod na ten laser
Tie laserove epilatory, co stoja tak 500€, vyzeraju presne tak, ako ten, s ktorym mi to robila teta v tej dermaambulancii. Keby mam na to prachy, urcite si to kupim, vyslo by to aj lacnejsie ako vsetky procedury a opakovania.
Akurat, ze ja ked som tu epilaciu podstupila, chlpky mi zacali rast o par cm inde ale to lebo som hormonalne pokazena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Akurat, ze ja ked som tu epilaciu podstupila, chlpky mi zacali rast o par cm inde ale to lebo som hormonalne pokazena