kliniky na operacie oci vacsinou poskytuju dozivotnu zaruku, ale minule sme toto riesili v skole s profesorkou a ta nam povedala ze zalezi na vade oci , su aj pripady, ze im to vydrzalo cely zivot a aj pripady, ze po 4 rokoch museli ist na operaciu znova
takze nejaka presna odpoved sa ti tu poskytnut neda
@1 + nemusí to pomôcť vôbec. Záleží aj aké máš dioptrie. Napríklad ak máš plusové dioptrie teda ďalekozrakosť tak sa to vôbec neodporúča. Na stránkach očných optík sa dočítaš, že je to možné, ale ja keď som chcela podstúpiť zákrok varovali ma sami v neolasiku, že sa to nemusí podariť vôbec a môžem vidieť rozmazane celý život. Takže si dobre zváž pre a proti, lebo ja som zatiaľ našla viac mínusov ako plusov a okrem toho dieru v peňaženke
ja mám taký druh poškodenia zraku, že aj keby mi upravili rohovku laserom časom by sa mi naspäť pokrivila a ich "doživotná" záruka znamená to, že ak začneš opäť "slepnúť", tak ti urobia zadarmo znova zákrok. Aj keď neviem si celkom predstaviť, že by som prišla na súkromnú kliniku za tridsať rokov, aby mi urobili znova zákrok, pretože nevidím...čo ak by skrachovala and etc?
Mne sa sesterka dost dlho rozhodovala. Kriterium bolo nech je to etablovana firma a nech je pouzity femtosekundovy laser. Ked to riesila tak vtedy to splnali len » www.cornea.sk/... a » www.veni-vidi.sk/.... Moze byt, ze vtedy boli aj ine, ale len tieto sme vyguglili v ramci Bratislavi. Pomahal som jej robit research tak preto si to pamatam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
takze nejaka presna odpoved sa ti tu poskytnut neda
a nevie niekto, ak sa to nepodari, daju sa opat nosit kontaktne sosovky?
Mne práve dnes teta povedala, že keď sa dám operovať, môže sa mi to vrátiť. A aj tej prvej sa docela dosť bojím, keďže to nebude laser.
Ale podľa mňa to za ten pokus stojí (aj keď je to vcelku drahé)