Ahojte ....tak a je to tu ..pre niekoho mesiac lásky a pre niekoho mesiac príjmačiek ..viem že podobné fóra tu už boli, co sa tohto týka..ale v tých minulých sme sa nejak k ničomu konkrétnemu nedopracovali ..a tak by ma teraz seriozne zaujimalo, ci bud
ešte by ma zaujímalo, či je teda naozaj to E-čko správna odpoveď, lebo poväčšine keď sa aj dopracujem k výsledku, ktorý nie je len tip, ale vychádza z nejakého postupu, tak nie je správny
@psychomanson zle.. už som robila tsp pred dvoma rokmi, som na MUNI momentálne, ale teraz mi to ide ešte horšie ako predtým a to som sa sem ledva dostala
ja robim TSP o mesiac, ale na Karlovke .. na FTVS .. som si stiahol z ulozto take 2 vydania knihy Testy obecny predpokladu, tak si ich robim .. ale nejak moc si na skusky neverim, daktore ulohy su fajne kktiny :/
ja mam v BA .... a testy... no bola som v domnení že som všeobecne inteligentny človek... tieto testy mi ho riadne upravili
ale tak minuly rok prijali na filologicko-arealové štúdia aj ludí s percentilom 20 takže.... ale i tka dúfam že dám min. 60 percentil aby ma zobrali na tú ruštinu v praxi :/ dnes si mienim statočne spraviť jeden testík
@h8u keď ja neviem, ono to nejak samé :/ ja som na to išla hlavne skoro bez stresu, a to som ináč strašne stresovitý človek a teraz ma kvôli tomu vyhodia zo školy. tohto roku to dám pravdepodobne na takých 20 aj tak
@h8u iba testy som si robila, aj to tak, že sa mi v polke už nechcelo, tak som to odflákla a dávala tak na 30-40 ... takže som si povedala že keď sa budem snažiť tak to dám v pohode. a myslím že matiku som si pozerala jak sa tie úlohy robia v tom e-kurze dajakom, ale aj tak som sa na matiku na teste vykašľala....možno mi to ale zvýšilo inteligenciu.
ja som sa na to nejako moc nepripravovala, len som si preriešila tie typy úloh a tie z r. 2012 môžu byť úplne iné ako tento rok..ktovie.. verím,že to nejako dám..a mám v BA o 9
@psychomanson e) .... ja som to rátala inak som si len namiesto A dosadila číslo a ak vyšlo rovnako aj B je to dobre
a keďže sedí 6 a máš určiť súčet A a B (6+6) tak 12 (a to je c) )
{(6:3+2)*2-3}*2-4 = 6
{(6:3+2-3)*5}*2-4 = 6
ja mám TSP-čka prejdené minimálne 10x a keď som nevedela dojsť prečo je to tak strávila som nad tým aj niekoľko dní ... jednoducho som na to musela prísť :3
@neutralnothing .....pre mna je to stale spanielska dedina :/ alebo teda, asi chapem co si kam dosadila a co si z coho dostala, ale sam by som na to asi neprisiel nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@h8u ..a ako ti idu testy?
kamaratka mala z toho nejako 30-40% a zobrali ju
@h8u ...tak aspon niesom sam achjaj, bude to kazdopadne zaujimave..
a robím ich v nedeľu, ešte som sa do toho nepozerala tohto roku, ale dajú sa spraviť veeeeeľmi dobre kľudne aj keď vynecháte celú matiku
ale tak minuly rok prijali na filologicko-arealové štúdia aj ludí s percentilom 20 takže.... ale i tka dúfam že dám min. 60 percentil aby ma zobrali na tú ruštinu v praxi :/ dnes si mienim statočne spraviť jeden testík
@luc.ka z toho stvorceka si spravis dve rovnice s dvoma neznamymi
2x-3=y
(x-3)x5=y
z toho ti vyjde, ze x=4 a y=5 -> A=6, B=6, cize odpoved je 12
chapes??
načo tam pcháš x a y keď máš neznáme A a B?
aha
ale podľa mňa je to zbytočný krok navyše
pointa vypocitania toho prikladu je zlozit dve linearne rovnice s dvoma neznamymi
ked to vypocitas nejako inak, nohy ti pridem vybozkavat
veď zložíš rovnice tak, že použiješ A a B, teda:
(A : 3 + 2) * 2 - 3) * 2 - 4 = B
a
(A : 3 + 2 - 3) * 5 * 2 = B
takže kedy prídeš?
a keďže sedí 6 a máš určiť súčet A a B (6+6) tak 12 (a to je c) )
{(6:3+2)*2-3}*2-4 = 6
{(6:3+2-3)*5}*2-4 = 6
ja mám TSP-čka prejdené minimálne 10x a keď som nevedela dojsť prečo je to tak strávila som nad tým aj niekoľko dní ... jednoducho som na to musela prísť :3
ja sa chystám ,ale až o 3 roky
tak si niekde spravila chybu, lebo keď si pozrieš @36 tak to je to isté s dosadenými číslami
a možno to nevyšlo lebo si zabudol dať v tom 2. na koniec "-4"
inak neviem akoby to mohol nevyjsť
jaajj tam to je dík
@neutralnothing moja chyba pozri @40
šak dobre, veď toto bolo easy. to neni z kategórie absurdností.