Inak vedeli ste, že z HI sa dá ísť na ing len na HI? ... ale aj z normalnej informatiky ci iných informatických odborov môžu ísť študenti na ing HI, čiže ak budete prechádzať na skúškach s Ečkami, môže sa stať, že ostanete pri Bc, lebo na ing Vás nevezmu a iný odbor si nemôžete dať
@charonsro príklad... Bc. z HI čka urobite 50 a oni majú plán na 60 ľudí na ing štúdium... no 30 ľudí z Informatiky sa rozhodne, že chcú si Ing urobiť z HIčka... teda sa prihlási 80 ľudí a oni vezmu 60 najlepších, a ak prechádzaš na HI ltt, tak nebudeš mať priemer na ich ing štúdium (lebo z informatiky sa nájdu lepší)
Priateľ mi študoval na TUKE HIčko a jeho spolužiaci majú ten problém, že ich je v poslednom ročníku oveľa viac ako berú na ing štúdium, čiže keď urobia Bc, kopec z nich sa na tom zasekne, lebo nebudú mať dosť dobrý priemer na Ing štúdium HIčka a na iný odbor sa nedá ísť
@sandy114 no ved ok jasne ze vsetkych nezoberu z HI bc na ing ale z HI moze!!! ist na iny odbor preco nie? len sa musia vacsinou robit rozdielove skusky co musi robit aj informatik ked chce ist na HI
@miro016 no vidis, lebo som si do KE ani nedavala na HI, lebo som vedela, ze nemam priemer za prve tri rocniky gympla do 1,8, zeby som mala aspon aku taku sancu sa tam dostat som mala 2,1 a som si povedala, ze to bude vyhodene peniaze, priatel daval prihlasku na informatiku a mu pripocitali okolo 80 bodov za nic, len za to, ze uz studoval na technike na inej fakulte dva roky a nema sancu sa dostat tam ani keby sa potentoval, bo furt mu k priemeru pripocitaju 100 bodov, bo je este aj z SPS elektrotechnickej.. takze ani som nedavala prihlasku tam... do BA som si pekne sla, urobila prijimacky a prijali ma...
@charonsro tak videla som takú tabulku, kde bolo spravené z akého odboru môžeš ísť na aký a HIčko malo bodku len pri HIčku, mňa sa nepýtaj prečo, možno preto, že HI je z polovice ekonomika a z polovice informatika, ktorá je dosť zhruba brata (máš z každého trošku, trošku programovania, trošku webdizajnu, trošku sieti, trosku umelej inteligencie, ale z ničoho nemáš taký obsah ako na odbore zameranom len na to - napr aplikovana informa ma vela programovania a pod)... všetci spolužiaci môjho priatelia sú v rozpoložení, lebo podaktorí ozaj len prechádzali a teraz sa dozvedeli ako to je... kebyže som vedela nájsť to pdf s tou tabulkou, tak ti ho tu linknem
@sandy114 mne sa to tiez nezda, pretoze ked niekto spravi rozdielove skusky, tak nevidim dovod preco nemoze ist... a ano, tretiakov je teraz strasne vela a vela z nich sa tam trapi a len tak tak pprechadzaju, pretoze vtedy brali ozaj kazdeho....a to co hovoris, ze mame polku ekonomiu a polku informu, tak potom informatik by bol dost mimo na ekonomickych predmetoch...
@kajaa tak mas pravdu, ked vies, ze sa tam nedostanes, tak zbytocne vyhadzovat peniaze...skoda, ze sa nerobia prijmacky... bolo by to asi viac fer...
moje spoluziacky, co skoncili HI zobrali na kybernetiku na inzinierske, lebo na HI sa kvoli prospechu nedostali. to len tetky dodrbavali a somarciny. a podla oficialnych papierov z min. skolstva su HI a aplikovana informa pribuzne odbory, cize minimalne tam by to povolene byt malo. ale vsak TUKE xD
inak @emma111191 vitaj a priprav si zelezne nervy. ak by chcel niekto nejake materialy, ozvite sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
- emanuel. ochechuľa.
@emma111191 tak vitaj na HI
@phipo25 tak sa tam teda vidíme
@charonsro bc alebo ing?
Priateľ mi študoval na TUKE HIčko a jeho spolužiaci majú ten problém, že ich je v poslednom ročníku oveľa viac ako berú na ing štúdium, čiže keď urobia Bc, kopec z nich sa na tom zasekne, lebo nebudú mať dosť dobrý priemer na Ing štúdium HIčka a na iný odbor sa nedá ísť
@kajaa tak mas pravdu, ked vies, ze sa tam nedostanes, tak zbytocne vyhadzovat peniaze...skoda, ze sa nerobia prijmacky... bolo by to asi viac fer...
inak @emma111191 vitaj a priprav si zelezne nervy. ak by chcel niekto nejake materialy, ozvite sa