Ahoj. Dnes som sa zaregistrovala na tumblr-i a nedá sa mi zmeniť avatar. Stále keď kliknem na +Pick avatar tak sa mi otvorí okno s fotkami, vyberiem fotku ale nenačíta sa. Neviete mi poradiť? Vďaka
a ja sa chcem spýtať, keď mi zrušili účet kvôli pridávaniu neslušných fotiek, tak teraz si už nijakým spôsobom nemôžem nájsť profil a pozrieť si tie fotky?
@mirka7 ale tak, tuším už v nastavení účtu si môžeš nastaviť, že celý tvoj blog je nsfw, resp. by si to tagla pod každú jednu vec, na tumblri som narazila na toľko všelijakých vecí (spravidla neúmyselne! fakt že mi toto inak nejde do hlavy
@tomias šák ale ja som ten účet ešte predtým ani nepoužila! a nerobila by som také veci, teraz mám taký že tam ani nič nepostujem vôbec, len si chodím pozerať od ľudí čo followujem veci, a na postovanie potrebujem proste nový, a nejde to, tak nííííííč
Of course, having millions of tumblr blogs created every month, they don’t often review accounts manually to get them suspended, but if you are spamming, tag abusing, harrasing other people through anon messages, posting illegal/copyrighted content, promoting activities that are not allowed like self-harm, racism, crime, etc.
to sebapoškodzovanie, tak ja neviem no
a tagovala som to ako #selfharm #self injury #psycho #monster #horor
@tomias jú, možno aj 70 , ja som odoberala asi 30 - a to len takých čo pridávali tiež také fotky. a mala som tam aj vlastnoručne vytvorené gify, fotky svoje
a bum, zrušili mi to, a už tie gify a fotky nenájdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja by som sa chcel tiež niečo opýtať
ako tam pridám viac fotiek do jedného prispevku? (album)
a @tomias tiez nechapem, ved ked pridas jednu fotku tak tam mas ze upload another photo.
@tomias ked si kliknes na pridat fotky, tak si mozes vybrat do 10 fotiek a pridat albumy sa robit nedaju, teda neviem o tom
@blackies ale posli v tske svoj, mozno ta zafollujem a sa nejak dostanes ku mne
(nabudúce tie veci taguj
konkrétnejšie tie fotky boli o sebapoškodzovaní, smrti, gify z hororov, také psycho to bolo celé
najprv som ten účet disabled - zablokovaný a teraz mi píše : Your account has been terminated
teraz si neviem nájsť profil
ale napr. minule som si založila nový account a ešte predtým ako som sa naňho dostala bol terminated whatev's.
@mirka7 tak s takymi som sa tam nestretol, zeby tam boli taketo hrozy
» tumblring.net/tumblr-account-...
ale tam v tom článku máte
Of course, having millions of tumblr blogs created every month, they don’t often review accounts manually to get them suspended, but if you are spamming, tag abusing, harrasing other people through anon messages, posting illegal/copyrighted content, promoting activities that are not allowed like self-harm, racism, crime, etc.
to sebapoškodzovanie, tak ja neviem no
a tagovala som to ako #selfharm #self injury #psycho #monster #horor
takže neviem no
chcem späť ten účet
a bum, zrušili mi to, a už tie gify a fotky nenájdem
mám nový, ale je mi smutno za tým starým