chlapov chcu ovladat hlavne zeny, ktore sa citia bezmocne - a tie najcastejsie manipuluju a komanduju, urazaju sa, hadaju sa, proste nie su psychicky v pohode....preto si najdu nejakeho chlapa, ktory je rad pod papucou a poslucha....mam dojem, ze takych je cim dalej, tym viac ale aj tie chcu takeho, ktory je fyzicky silny, svalnaty a pod...to sa tyka len psychickeho ovladania
neviem, proste si tazko predtavujem zenu ako niekoho kto robi kompromis. Skor sa mi zda, ze zena bud1. presvedci muza ze co chce ona chce aj on, 2. proste mu daco prikaze spravit 3. vsugeruje si ze chce to co chce jej chlap... Proste vzdy musi byt ako zena povie ale tak zas nie som si isty ze take su vsetky, len mi proste pride ze zenska musi mat KONTROLU
@pravnik neviem umelu ancu som este neskusal podla mna vztah ma viest chlap ale ak si pussy a mas potrebu aby s tebou zena zametala tak do toho. Mna taketo typy zien vyslovene odpudzuju.
podla mna by mal byt ochranársky ale nie padavka, dominantny ale zase nie ako Mr.Grey, podla mny by si mal vediet presadiť svoje, dupnuť si, lebo podpapucové typy su najvacsia nuda.
@sisi092 tak určitá rozhodnosť sa od muža očakáva, skôr ako od ženy.... od tej sa zase iné veci očakávajú...nemôžu byť úplne rovnaký ale tak tá rovnosť napr. pri výchove detí, pri rozhodovaní o majetku a trávení času by tam mala byť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Opacne to plati tiez, ofc
muzov ovladat chcu tie nejake zakrpatene nedocenene
To co ty nazyvas silnou zenou neni v zena, ale "transka"
nie je nad rovnocenného partnera