Ludia potrebujem pomoc.Pisem si s jednych muzom,je o dost odomna starsi,ale mne sa taky muzi pacia a pise mi,ze kedy sa stretneme a tak.A dnes mi napisal,ze nevie preco ma taky pocit,ale velmi ma tuzi spoznat.Prosim poradte mi,co si mam mysliet o tom.Ci p
to nemozes ani ty 100% vediet, ktora sa s nim bavis. o to menej my, ktori tu mame 4 riadkovy opis situacie, ktory navyse obsahuje len asi 2 vety, ktore su ako-tak relevantne.
máš 22, už by si mohla vedieť čo a ako.. záleží ako sa ty cítiš.. či ho chceš alebo nechceš spoznať bez ohľadu na to, čo ti on píše. Na druhú stranu rečičkám, hlavne keď je ich o niečom až príliš, neverím. Na stretnutie (ak sa rozhodneš) choď až keď si budeš úplne istá.
Alebo to celé nechaj v rovine internetového kamarátstva..
co mne napisali ludia "tuzim ta spoznat" tak sa z nich neskor vykluli pedofili,alebo uchylaci...proste .. muzi...co su na tom dost zle a pisu to kazdej druhej
on je odomna starsi o 13 rokov a je uspesny podnikatel.Ta ja teraz neviem,ci chce dostat do postele mladu babu a potom ju odkopnut...ale on ma do nicoho nenuti...pisal mi,ze ak sa rozhodnem s nim stretnut,tak sa mu mam ozvat,ze bude velmi rad.Pozval ma aj na vecer,ale odmietla som.My si vo vsetkom rozumieme,teda si spolu iba piseme,ale citim,ze som asi nasla muza,ktoreho som tak dlho hladala.A prave preto sa bojim s nim stretnut,aby som sa nezalubila a aby mi on neublizil Aj on hlada skutocnu lasku,teda aspon mi tak napisal,ale ked si vsimam,co mu pisu jeho kamarati na jeho nastenku na FB,tak som si ista,ze chce zazit skutocnz lasku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
aby ťa nehladala kriminálka.............filip
Alebo to celé nechaj v rovine internetového kamarátstva..