Cavte, chodí niekto na TUZVO na inzinierske studium, hlavne ma zaujima odbor environmentalne inzinierstvo,ci su tam prijimacky, kolkych beru a narocnost studia. Chodim na MTF STU a neviem čo dalel.
za odpovede dakujem
..zevraj prijímajú na základe známok zo strednej... mal by byt priemer vraj tak do 2.0.. a potom sa tam uz treba učiť... do ročníka berú vraj 40.. (ja tam nechodím, ale mám to z celkom dôveryhodného zdroja...
@mskrtel ja som originál študovala enviro inžinierstvo na TUZVO, teraz som v piatom ročníku skončila štúdium. z iných škôl je veľmi, veľmi ťažké sa tam dostať, môžeš to skúsiť, ale tak ako kdekoľvek inde sa dávajú body na základe splnených "povinných" predmetov - nie sú to všetky, len určité významné ako napríklad odpadové inžinierstvo, separačné procesy, environmentalistika a pod., neviem ti povedať presne, akú šancu máš dostať sa na TUZVO, ale neodporúčam ti tú školu, choď do Brna, do Prahy, Zvolen nie je dobrá škola, aj preto som ukončila štúdium, environmentálne inžinierstvo nemá vôbec žiadne uplatnenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty