Takžee...Dost nepredstavitelná predstava nemat PC alebo TV no ale skúste si to predstavit...Bez coho by ste nedokázali žit ?? Alebo co máte radšej...TV alebo PC??
TV...na pc som vacsinu dna..telku kukam iba pred spanim...aa coo je v telke je aj na nete takze ked nico moooc chcem vidiet a nestihnem to, bud si to kuknem v archive stanice, alebo si to stiahnem...
Tak vydrzat by som vydrzal aj bez TV aj bez PC. Nie som na nich zavisli ale rozhodne ulahcuju zivot, obzvlast PC a ked si mam vybrat tak rozhodne si necham PC, kedze na nom mozem telku pozerat tiez.
Tv nesledujem takmer vobec ak tak obcas dokument a spravy aj tie si radsej len precitam samozrejme na PC, takže PC by som si vybrala aby mi ostalo. Ale keby nebol PC zvykla by som si, ale uľahčuje a spríjemňuje mi život.
mno nevydržala by som bez PC...pretože potom by som nemala net...a na nete si píšem so skvelými ľuďmi....niektorých ani tel. číslo nemám takže bez netu by som bola stratená...a keď tak na PC mám aj TV...
no pc by som sa nevzdala kvoli informaciam ale zas ani bez telky by osm neprezila bo to je pr emna najvecsi oddych ked som na pc a pri tom mi hra telka
TV pocas dna nepozeravam skoro nikdy,zapnem si ju ked idem do postele vnoci a ak nejaky dobry serial alebo film ide,napr. Mafstory,CSI,Kosti atd tak si pozriem inak nic ine...pred par rokmi som pozeravala pravidelne aj telenovely
ale ked nejesom co i len jeden den pri notebooku a som niekde mimo neskutocne mi chyba,cize bez neho by som nevedela prezit
Pc lebo na pc mam aj telku XD heh a ked maš na pc nejaku 22" obrazofku tak ej to jedno alebo kupiš ešte nejaku mega velku a budeš ať dve obrazovky na jednej budem kukat filmy a na druhej sa budem internetovať XD mehee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A na PC som závislí takže ten by som nikomu nedááál
ale ked nejesom co i len jeden den pri notebooku a som niekde mimo neskutocne mi chyba,cize bez neho by som nevedela prezit