Ahojte, kupila som si novu telku, ale nema zabudovanu wifi a pripojenie je len cez kabel. Je nejaky sposob ako pripojit len externu usb wifi aby som nemusela mat kabel cez celu izbu?
A mate skusenosti s nejakym konkretnym produktom?
Dakujem
@chrystyna akoze telka nema pripojenie na net cez wifi ale len cez kabel??? ale inak ide to, aj keby tvoja telka nemala vobec pripojenie na net - staci napr. mbox - taka krabicka, ktoru pripojis cez wifi k svojmu routeru, co mas doma a k TV ju pripojis HDMI kablom...
@chrystyna Čo je to za TV? Značka a typ ...
Väčšina nových SMART TV v dnešnej dobe už má zabudovanú WiFi .. nechce sa mi veriť, že tvoja nie
Ale ak naozaj nemá :
1. Riešením je wifi extender (extender rozšíri sieť z hlavného wifi routra a cez ethernetovy výstup z extendera si pripojíš TV kablom) : » m.alza.sk/tp-link-re200-a...
2. Riešením je zohnať kompatibilný WiFi adaptér k danej TV
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Väčšina nových SMART TV v dnešnej dobe už má zabudovanú WiFi .. nechce sa mi veriť, že tvoja nie
Ale ak naozaj nemá :
1. Riešením je wifi extender (extender rozšíri sieť z hlavného wifi routra a cez ethernetovy výstup z extendera si pripojíš TV kablom) : » m.alza.sk/tp-link-re200-a...
2. Riešením je zohnať kompatibilný WiFi adaptér k danej TV