Mňa napríklad najviac pobavil Klik..nezabudla som na Stroj času... a Skeleton key, ktorý som videla nedávno mi tiež vŕtava hlavou a Trumen show s Jim Carrey vo mne zanechal stopy
Friends With Benefits nie najviac čo ma oslovil, ale iste ma najviac pobavil za poslednú dobu A mám odtiaľ rada túto quote:
"You wanna lose weight? Stop eating, fatty. You wanna make money? Work your ass off, lazy. You wanna be happy? Find someone you like and never let them go."
Eternal Sunshine of The Spotless Mind, The Butterfly Effect, Burlesque, Roman Holiday, Breakfest at Tiffany´s, Remember Me, Mary a Max, Edward Scissorhands, Crazy.Stupid.Love ..atakďáľ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
"You wanna lose weight? Stop eating, fatty. You wanna make money? Work your ass off, lazy. You wanna be happy? Find someone you like and never let them go."
ale je ich viacej...
the green mile
adams aebler
kunsten å tenke negativt
he's just not that into you (mám na to svoje dôvody
Ale za poslednú dobu ma najviac zobral Black Swan, v tom zmysle, že to skončilo a ja som tam ešte 20 minút sedel a kukal doblba. To bola sila.
Film ktorý ma najviac pobavil- Friend with Benefit (Kamarát taký rád-CZ názov , Ide len o Sex-SK názov)
Zanechali stopy: Zelena mila, Yes Man, Mary a Max a mnoho mnoho inych..
@menoapriezvisko Pokojny bojovnik je uzasny film
Všetky patria do kategórie nezabúdacích, ten posledný aj pobaví