@hoperpohroma ale šak to davalo zmysel uplne, si vezmi celý kontext že kde sa to odohravalo riadne nervy musel mať na seba že je gay aj na neho že na to prišol vďaka nemu
@mcvpn jj, aj ja bezne bijem partnerov po sexe, alebo ich rovno zjem, ako cierna vdova
@burble mne to proste nejde do hlavy ked mal nervy, nemal to robit ked sa mu to pacilo, nemal ho zbit proste mi pride ako idiot praveze ja gay couples milujem, ale tato bola tak nechutna, ze no.. jeden den sa mali radi, dalsi neznasali, mne, ako cloveku, co proste nedokaze byt na toho druheho zly, ked ho ma rad, to absolutne nejde do hlavy
@hoperpohroma mám pocit, že nie si ani drsný chlap a ani si o sebe nezistila to, čo sa možno v sebe snažíš dlho dusiť a teda, že si gay, tak sa ti tvoje správanie asi ťažko prirovnáva k tomu, čo zažívali tí dvaja.
podľa mňa bola jeho reakcia úplne adekvátna jeho postave, okolnostiam a podobne. (a mimo iné práve kvôli týmto rozporom je ten film taký dobrý)
a neviem odpovedať na otázku :´-( ale asi títo dvaja:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Captain America & Phil Coulson
a samozrejme Helča Bonham Carter s Džonym Deppom v akomkoľvek filme
a Cherry a Wray z Planet Terror.
podla mna bol debil a nechcela by som ho za semeho >: (
@burble mne to proste nejde do hlavy ked mal nervy, nemal to robit ked sa mu to pacilo, nemal ho zbit proste mi pride ako idiot praveze ja gay couples milujem, ale tato bola tak nechutna, ze no.. jeden den sa mali radi, dalsi neznasali, mne, ako cloveku, co proste nedokaze byt na toho druheho zly, ked ho ma rad, to absolutne nejde do hlavy
naj filmik
(neviem či niečo podobné sa nestalo aj v Monštrum s Charlize Theron...)
@burble to su realisticke vztahy take blbe?
podľa mňa bola jeho reakcia úplne adekvátna jeho postave, okolnostiam a podobne. (a mimo iné práve kvôli týmto rozporom je ten film taký dobrý)
a neviem odpovedať na otázku :´-( ale asi títo dvaja:
tí dvaja z Fontány (Tom a Izzi) a ešte Luke a Lorelai
Ona bola totálne jebnutá a on bol schizofrenik.
ale svojim spôsobom im to klapalo.
Robin a Barney
Luke a Lorelay
Joel a Clementine
Danny a Ariana
Lebo ak nie, Sir Aaron a Lucario, jednoznačne
Teda dúfam že už sú párik...
a Rose a 9 aj 10 doctor...a Dona a 10 ...a Ponds, a čo ja viem čo ešte
+ @17 !
serialove
ale asi to bude Fred a Barney z Flinstonovcov alebo potom Tom a Jerry
SERIÁLOVÉ: