noo ja som bola niekedy zavysla na O.C.Californii ako s toho nemozem .. i teraz nekedy kuknem .. heh ..a le teraz nedavno to boli Gossip Girls .. Charmed .. ale rada si kuknem aj Dr.Hause ... teraz ma uz nic nenapada
@svartros Stargate je najúžasnejší seriál na svete. Videl som všetky časti, ktoré kedysi chodili na jojke, ale ako som sa dozvedel, odvtedy bolo natočených ďalších niekoľko sérií, ktoré žiaľ, nechoodia na žiadnej slovenskej televízií. A aj film Stargate je super.
Inač obľubujem "Black Books" a "IT Crowds",... ale to sú seriály na takej vysokej úrovni, že slovenské televízie ich jednoducho neodvysielajú.
Gossip Girl, House MD, Bones, Two and a half men (to bolo uzasne a este Grey's Anatomy... Kedysi som totalne zrala Veronica Mars, ale ked som pozrela vsetky 3 serie, tak ma to prestalo bavit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Inač obľubujem "Black Books" a "IT Crowds",... ale to sú seriály na takej vysokej úrovni, že slovenské televízie ich jednoducho neodvysielajú.
Druhý je House. Joooj
Momentálne pozerám M.A.S.H, alebo Chirurgov=D
Ale BONES forever