no ja to mam tiež tak že každa ďalšia kniha čo prečitam je najlepšia, ale ak by som mal vybrať tak Pan prsteňov od Tolkiena a vlastne všetko od Tolkiena a pred tyždnom som dočital S. King - Svedectvo...super kniha
obľúbené... tak samo o sebe S. King je obľúbený a skoro všetko od neho je obľúbené. štve ma, že sa prepadol pod zem druhý diel pištoľníka u nás v knižnici, nemôžem sa pohnúť ďalej jak debil.
a tiež od Anne Rice, Armand, the vampire to je tak
a teraz aby sa nepovedalo, som objavila v knižnici knižku z viktoriánskeho obdobia o dvoch lesbických upírkach... že na tú dobu, klobúk dole
@sislik čo na tom nechápeš. vravím, že nezriedka je mojou naj knihou tá kniha, ktorú som práve prečítal. to je spôsobené tým, že siaham po knihách, o ktorých si myslím, že sú aspoň tak hodnotné alebo ako tie, ktoré som už prečítal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
síce som ju ešte nečítala celú, ale čítala som pár odstavcov
neviem kde ju mám zohnat
Hirrax - Raz aj v pekle vyjde slnko
Stephen King - Drobec, Dievča ktoré malo rado Toma Gordona, Mizéria, Tretie oko, Nočná zmena
Robin Cook - Infekcia, Toxín, Invázia z galaxie
J.K. Rowlingová - Harry Potter/všetky/
Tieto sú také najobľúbenejšie, ale čítam všetko možné.. takže časom určite pribudnú ďalšie.. podľa mňa sa nedá mať iba jednu obľúbenú knihu
a tiež od Anne Rice, Armand, the vampire to je tak
a teraz aby sa nepovedalo, som objavila v knižnici knižku z viktoriánskeho obdobia o dvoch lesbických upírkach... že na tú dobu, klobúk dole
+ E. Loe - Doppler, M. Sweeney- Pes vo vesmíre, I. Welsh- Trainspotting, E. A. Poe- Vraždy v ulici Morgue
a tiež Kto chytá v žite od Salingera
kniha o cintorine (samko tale)
hollywood proti mne
a este daco =D
Majster a Margaréta (Bulgakov)
Pán prsteňov, všetky tri diely (Tolkien)
Nech čítam, čo čítam, bárs sa mi to aj páči a veľmi, tieto zostávajú moje obľúbené.
Li
Ta.
S.King - Pulz, carrie, dievča čo malo rado Toma Gordona, LANGOLIERi, řbitov zvířatek, atd. vlastne všetko od neho
M. Curleyová - Strážci času (veštky 3)
a samozrejme HP (aj keĎ 7 nemáím prečítanú ale ostatné dieli 5x a Pán prstenov...to je už klasika a aj portret doriana greya
vlastne všetko čo sa mi lúbi buď ma čosi uchváti alebo to nejak vyprchá z mysle
od Pullmana Temné hmoty
Paolini - Eragon a ďalej
Tolkien - pán prsteňov ..
Lovecraft - outsider
Jamesova - krásna beštia (moc také knihy nemusím, ale táto bola fakt dobrá)
Orwell - 1984
a tak dalej ... písala som o tom aj blog keby nahodou
Philip Pullman - Temné hmoty
Marja Holecyová - Mariotovi dediči
Samko Tále - Kniha o cintoríne
Bram Stoker - Dracula
Na
bo
kov
Salinger: Kto chytá v žite
Wilde: Portrét Doriana Graya