Aj ja som si najprv myslel uz som mal napisane , mysou som bol na pridaj koment , polovica neuronov bola uz vyslana k prstu ze to mam stlacit a potom v poslednej chvili som si vsimol
ja nemam rada mastne maso, mast (šmaľec!), maso, co ma kadejake blanky, chrupavky a pod, drzkova, pecienka, srdce, mozocek, tlacenka... da sa povedat ze mam vyhrady voci vsetkemu okrem prs .... potom spenat, ruzickovy kel, vyprazany karfiol.... najde sa veci
arašidy, mäso ktoré má v omáčke akúkoľvek zeleninu, in fact- väčšina zeleniny...a vlastne, keď mám nejakú veľkú porciu jedla, príde mi špatne z toho, že to celý čas chutí rovnako, nedokážem ani zjesť celú bagetu (na strednej som mala kamarátku, ktorá po mne vždy bagety dojedala ) som čudák
veci co fakt neznasam, je kopor ( toto ked mi dali nasi krajat tak som sa skoro povracal, neznasam to absolutne ), huspeninu nemam rad, brokolicu tiez nie, pecienku tiez ee, vyprazany karfiol zjem len tie najmensie hlavicky ( nie je citit chut ), tlacenka a kopu je toho..ale lepsim sa s vekom..
Pre tých čo nechápu moju averziu k marhuliam a spol. : Ja viem, že to pôsobí divno, ale to je tak, že ja zas nechápem, ako niekomu nemôže chutiť mäso, pečienka (v zmysle pečeň) a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Koložvárska kapusta
Plnená paprika
A je ich staršne vela,su veci ktoré nemám rád,ale znesiem,zjem ich,a niektoré proste nedkážem.
Inak zjem v podstate všetko
Dukátové buchtičky
Ryžový Nákyp
A také tie uber kombinácie typu spolu varené ryža+kompót (hoci banán s horčicou môžem).
to je úplný humus.
Keby som vedel ako
Aha takze mam napisat zavinac potom skopirovat tvoj nick a je to?
Alé takéé že špagetkýý ... stále
A nemám rada vnútornosti, pečeň a určite je toho viac, ale momentálne si nespomeniem
Jáj, ja že najobľúbenejšie
plnena kapusta
plnena paprika
ceznakova polievka
huspenina
klobasa,slanina
proste je ich dost
a ešte fazuľové struky..
a kombo mäta s citrusmi.........brrrrr