Najčastejšie Android prehliadač (predvolený), FB, FB Messenger, YouTube, GMail, MHD BB, PowerAMP, Moje O2, Meniny a mená (widget), Óčko, Team Viewer, TuneIn radio,
slovníky ENG-SVK, Google Translate aplikácia, O2 Extra výhody, Kingsoft Office (pri čítaní dokumentov a prezentácií), DropBox,
, HP ePrint
Z predinštalovaných najmä dialer, kontakty, SMS, Fotoaparát, Hudba, Galéria, Google Play, File manager (predinštalovaný), Poznámka S (pre Note 2), FM rádio, Samsung S Voice (občas si pokecám s angličankou )
Z hier najmä Subway Surf, Manuganu, Obesenec, Chess a predtým GTA San Andreas
ale vcelku ma zaujala aplikacia, ktoru pouzivaju taxisluzby na dispecing. sofer nemusi vybavovat nijake otravne hlasenia cez vysielacku, ale pouziva aplikaciu na skoordinovanie aktualneho dopytu a ponuky podla GPS
nemam aplikácie žiadne ..
budik asi najčastejšie použivam :/...ale ked dakomu ukradnem taky telefon,tak mam rada to kde sekáš take ovocie nejakou mačetou .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
viamo
exchange
whatsapp
pinterest
mail
skypath (na uploadovanie obrazkov na imageshack.com)
bejeweled
youtube
File manager
GPS s offline mapami
budík
kalkulačka
kalendár
svietidlo
nič viac nepotrebujem
vlastne na viac ako komunikaciu mobil nepouzivam
prehliadač
pou
slovníky ENG-SVK, Google Translate aplikácia, O2 Extra výhody, Kingsoft Office (pri čítaní dokumentov a prezentácií), DropBox,
, HP ePrint
Z predinštalovaných najmä dialer, kontakty, SMS, Fotoaparát, Hudba, Galéria, Google Play, File manager (predinštalovaný), Poznámka S (pre Note 2), FM rádio, Samsung S Voice (občas si pokecám s angličankou )
Z hier najmä Subway Surf, Manuganu, Obesenec, Chess a predtým GTA San Andreas
Teraz to bude asi Duolingo!
z hier len battleship a fruit ninja
ale vcelku ma zaujala aplikacia, ktoru pouzivaju taxisluzby na dispecing. sofer nemusi vybavovat nijake otravne hlasenia cez vysielacku, ale pouziva aplikaciu na skoordinovanie aktualneho dopytu a ponuky podla GPS
budik asi najčastejšie použivam :/...ale ked dakomu ukradnem taky telefon,tak mam rada to kde sekáš take ovocie nejakou mačetou .
za najdôležitejšie považujem clean master, greenify a switchr
volam uz len sporadicky
a toto sú fakt, že najpoužívanejšie, tých menej používaných je viac
Messages - (Správy) príjma aj z FB správy.
Here Maps/Here Drive - má lepšie mapy ako Google Maps, funguej to aj bez netu a naviguje to presne, za čo som happy.
Inak... si nespomeniem