- momentálne som šťastná (rozumej posledné 4 hodiny , aj v globále sa teraz necítim nejak mizerne, ak odpočítam pár hlúpostí, čo sú len vo mne
- prečo, to je veľmi dobrá otázka , neviem, na šťastie sa asi viaže pocit spokojnosti a ten aktuálne mám, tak asi preto, ale viem, že to nie je celkom uspokojivá odpoveď
- šťastie... je krásna vec.
- šťastnou ma robí zaslúžený úspech na všetkých rovinách (úspech duchovný, úspech pracovný, úspech môj, úspech tých, na ktorých záleží..) a iste ešte veľa vecí
veľmi emo komentár, a trocha volanie "povzbuďte ma niekto", ale keď sa už pýtate...
posledných pár týždňov mám pocit totálnej neschopnosti, neschopnosti s tým dačo robiť a okrem toho narážky na to počúvam doma niekoľkokrát denne, síce nie priamo, ale nemám na to čo povedať, pretože je to pravda, okrem toho nemám absolútne žiadne plány do budúcna (a neustále sa odo mňa chce, aby som vedela na túto otázku odpovedať) a nie som schopná napísať ani poondiatu trojstranovú seminárku, nie tak ešte záverečné práce.
som veeelmi stastna, lebo mam vsetko co chcem a ked to nemam tak si zariadim aby som to malA. mam okolo seba ludi ktorych chcem, vsetko mi vychadza a ked nevychadza vzdy to dojde do toho z to vychadzat bude musim si teraz velmi zaklopkat ale je to proste tak, som stastny spokojny clovek yay
nie som šťastný pretože mi ubiehajú prázdniny ubiehajú pomedzi prsty a nič sa nedá robiť... prší a podobne... ubehla 1/4 prázdnin a tie som prespal a tak podobne... mám posledný rok v škole pred sebou a tieto prázdniny mohli byť lepšie kedže sú moje posledné preto ma to sere... a najhoršie na tom je, že s tým nič nespravím...
som stastny, lebo som sa rozhodol byt stastnym, stastie mi neprinesu ludia, peniaze ani ine veci, ak si ho clovek nedaruje sam, tak ho nedostane snazim sa tesit z malickosti a kazdej sekundy co som na svete
@uspavanocka Skoda. Prajem a tesim sa s kazdym slovakom, ktory odisiel z tejto priekopy. Uz som si predstavoval ako robis glamour modelku alebo nieco a party-ujes 8 krat do tyzdna!
@jebozlesaaplani dufam ze to tak raz bude !!!! neviem co s tou modelkou teda ale partyovanie by som zvladla po plazi so starbucksom v ruke a projizdky po beverly hills ale hej presne myslim ze vacsi zmysel ma odtialto odist nez zostavat a na nieco cakat
ja som šťastná, keď svieti slnko a niekto ma má rád.
vyznieva to trochu pateticky, ale normálne som fakt šťastnejšia za slnečného počasia. a tá druhá vec je proste fakt. to je celé, som náročná, ja viem -.-
teraz nie som šťastná... bola by som ak by som mala niekoho o koho sa dá oprieť a aby sa darilo aj mojim blízkym... šťastnou ma robí hudba... láska a hudba..
Ja som vzdy stastny. Aj ked stale moze byt aj lepsie... Ale ked sa mi do konca roka podari vypadnut na Novy Zeland a zacat novy zivot, tak to bude ideal...
mám prácu,skvelého chlapa po boku,pred sebou deň voľna do plusu...mama napiekla fasa koláče,dobre som sa vyspala,dobre sa mi bude spať,vonku je čerstvý vzduch a mohla by som ešte menovať ďalej čo všetko ma robí šťastnou teraz v tejto chvíli a aj inokedy..
človek je strojcom vlastného šťastia...pokiaľ bude čakať na to,že príde niečo veľké nikdy sa nedočká.treba si všímať veci okolo seba,aj tie najmenšie-vo všetkom sa skrýva šťastie len sa treba vedieť tešiť z maličkostí a aj z najobyčajnejších vecí
ja sa napríklad teším aj tomu že môžem ísť pracovať a navyše ma to aj baví,veľa ľudí to šťastie nemá.
ešte by ma potešilo veľmi,kebyže stihnem toto leto nejakú stanovačku alebo stráviť trocha času hocikde vonku pri vode,v prírode..
nie som veľmi šťastná, ale zas ani veľmi nešťastná
šťastie je pre mňa mať život v zdraví, bez stresu, ľudí ktorý ma majú radi, férových a spravodlivých ľudí a nejakú lásku a byť úspešný, to je pre mňa šťastie
@pershing363 ano v oktobri idem podat ziadost o pracovne viza, tak som zvedavy. Je to raj na zemi a hlavne je to daleko od europy a ani amikom sa nepchaju do zadku...
@jebozlesaaplani urcite nechcem dom na utese, kedze na utesoch tam ziju jedovati pavuci. Ano mam IT firmu a na NZ chcem casom zalozit dalsiu (pripadne nejaky iny biznis, to zistim az ked tam pridem ake su moznosti), ale dostat pracovne viza je jednoduchsie ako biznis viza. Koniec koncov mam 23, nemam sa kde ponahlat prvorady ciel je sa tam dostat na dlhsie obdobie a vsetko ostatne pride casom...
Som šťastná, pretože si mám večer kde ľahnúť, mám čo jesť, mám peniaze, mám priateľov, rodinu - sú zdraví, aj ja som zdravá. Mám koho ľúbiť aj mňa má kto ľúbiť. Mám školu, prácu, plnú skriňu čistého oblečenia. Mám veľa sexu. Vždy mám knihu na čítanie, mám elektrinu, vlastný notebook, "120" párov topánok, mám možnosť počúvať kvalitnú hudbu. Som slobodný občan tejto republiky, čiže mám právo rozhodovať sa, mať vlastný názor a brať za seba zodpovednosť. Vždy keď niečo potrebujem, tak sa mám na koho obrátiť. Keď chcem byť sama - som sama, keď potrebujem spoločnosť - som v spoločnosti. Samozrejme, tých vecí prečo som šťastná je viac. Nikdy nemám pocit nedostatku. Myslím si, že ľudia by si mali začať uvedomovať dôvody, prečo by mali byť šťastný a nie sa sústrediť na to prečo by mohli byť ne-...
vo všeobecnosti som v poslednej dobe šťastná a spokojná..ale sú tam malilinké "háčiky"....ale som šťastná aj práve teraz..
a šťastnou ma robia asi priatelia,ktorých ani príliš nemám..je to taký nedostatkový tovar... a práve ma robí šťastnou kamarát/priateľ/najlepší kamarát/potenciálny frajer ..alebo ako ho mám nazvať ..a potom určite nejaké zaslúžené úspechy,splnené ciele...keď sa snažím a niečo mi vyjde....aj keď si niečo pekné kúpim na seba.. pre mňa za mňa aj len dobrý šampón ..a tak....
ale niekedy to na mňa dolahne,že všetko spochybním...a tak ..no šak to je jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
- momentálne nie som šťastná
- za šťastie považujem to čo mi vyčarý úsmev na tváry, čo mi dá ten skvelý nepopísatelný pocit
- štastnou ma robia priatelia a občas aj tá osoba pre ktorú som teraz smutná
uuuf
a šťastnou ma robí najviac môj priateľ a samozrejme aj moji kamaráti/kamarátky
- prečo, to je veľmi dobrá otázka , neviem, na šťastie sa asi viaže pocit spokojnosti a ten aktuálne mám, tak asi preto, ale viem, že to nie je celkom uspokojivá odpoveď
- šťastie... je krásna vec.
- šťastnou ma robí zaslúžený úspech na všetkých rovinách (úspech duchovný, úspech pracovný, úspech môj, úspech tých, na ktorých záleží..) a iste ešte veľa vecí
posledných pár týždňov mám pocit totálnej neschopnosti, neschopnosti s tým dačo robiť a okrem toho narážky na to počúvam doma niekoľkokrát denne, síce nie priamo, ale nemám na to čo povedať, pretože je to pravda, okrem toho nemám absolútne žiadne plány do budúcna (a neustále sa odo mňa chce, aby som vedela na túto otázku odpovedať) a nie som schopná napísať ani poondiatu trojstranovú seminárku, nie tak ešte záverečné práce.
Ale inak sa mám super
to nemôžem by šťastná len tak bez príčiny a iných podnetov?
šťastnou ma predovšetkým robia ľudia navôkol.
úspešne som ukončila druhák. prázdninujem si. frajír ma poslúcha.
no dá sa nebyť šťastný?!
ale najšťastnejšia budem, keď budem mať to zasraté JUDr pred menom gregysa v posteli a aj s frajírom by sme mohli byť spolu donekonečna
@ budem Ti drzat palce.
vyznieva to trochu pateticky, ale normálne som fakt šťastnejšia za slnečného počasia. a tá druhá vec je proste fakt. to je celé, som náročná, ja viem -.-
čo ma robí šťastnou.. ? hm.. život sám nie je dokonalý,ale to by aj bolo nudné..
úplné maličkosti ma robia šťastnou upečená bábovka,čisté modré nebo, obľúbená pesnička,telefonát,SMSka,e-mail, nová knižka, stretko, úsmev,pozdrav, pohľad, domáci miláčik je toho pllllnnnnoooo
mám prácu,skvelého chlapa po boku,pred sebou deň voľna do plusu...mama napiekla fasa koláče,dobre som sa vyspala,dobre sa mi bude spať,vonku je čerstvý vzduch a mohla by som ešte menovať ďalej čo všetko ma robí šťastnou teraz v tejto chvíli a aj inokedy..
človek je strojcom vlastného šťastia...pokiaľ bude čakať na to,že príde niečo veľké nikdy sa nedočká.treba si všímať veci okolo seba,aj tie najmenšie-vo všetkom sa skrýva šťastie len sa treba vedieť tešiť z maličkostí a aj z najobyčajnejších vecí
ja sa napríklad teším aj tomu že môžem ísť pracovať a navyše ma to aj baví,veľa ľudí to šťastie nemá.
ešte by ma potešilo veľmi,kebyže stihnem toto leto nejakú stanovačku alebo stráviť trocha času hocikde vonku pri vode,v prírode..
šťastie je pre mňa mať život v zdraví, bez stresu, ľudí ktorý ma majú radi, férových a spravodlivých ľudí a nejakú lásku a byť úspešný, to je pre mňa šťastie
Baj d vej, nemal si IT firmu? Ta by ta teorericky mohla zivit aj tam, keby si nedostal zrovna pracovna viza, nie?
každodenné maličkosti, ktoré mi vyčaria úsmev na tvári
šťastnou ma robia jahôdky
jahôdková plantáž
a šťastnou ma robia asi priatelia,ktorých ani príliš nemám..je to taký nedostatkový tovar... a práve ma robí šťastnou kamarát/priateľ/najlepší kamarát/potenciálny frajer ..alebo ako ho mám nazvať ..a potom určite nejaké zaslúžené úspechy,splnené ciele...keď sa snažím a niečo mi vyjde....aj keď si niečo pekné kúpim na seba.. pre mňa za mňa aj len dobrý šampón ..a tak....
ale niekedy to na mňa dolahne,že všetko spochybním...a tak ..no šak to je jedno