Cafte chcel by som sa spytat hlavne na otazku ze ked niekto spravy pesnicku myslim nejaky original mix nemyslim hity na exprese ale skor nieco amaterskejsieho ( neznamejsi DJs - electro house ) tak kde to dava na predaj alebo laicky povedane ako stoho spr
práve to je ten kameň úrazu... nájsť niekoho, kto ti to vydá... vydavateľstvá dostávajú stovky demonahrávok mesačne, kde len niekoľko z nich sa stane tými šťastnými a ocitne sa na predaj... treba byť originálny, mať to technicky na dobrej úrovni a v neposlednom rade mať aj šťastie...
dikes za odpoved ... chcem sa ale este spytat ci to musi ist cez nejakeho vydavatela...nevie si to kazdy sam predat napr beatport.com predava pesnicky aj samostatne tym mam na mysli ze ci sa to neda poslat im alebo nejakej inej stranke co predava pesnicky a potom sa to tam bude predavat samozrejme oni by si brali proviziu ... ja len ze ci nieco take neexistuje ak nie tak sorry za moj amatersku viziu DD
@idzisko@2 ako píše @moonbeam , musí to ísť cez label... aj keď, nedávno som videl reklamu na niečo ako spomínaš, ale nejako moc som to nesledoval... takýto formát mi príde skôr z núdze cnosť
radšej sa treba snažiť vydať to cez nejaký label... a ak to nejde, makať na sebe, makať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
radšej sa treba snažiť vydať to cez nejaký label... a ak to nejde, makať na sebe, makať...