Velmi ma potešilo že ženy dokážu urobiť fajku tak aby sa to Pánom pačilo..poznam par praktik ako spraviť s tvrdšieho dreva pekne keramické návrhy...dosť ma zaujala aj Vodná fajka ktorá pochádza pôvodne z Indie, neskôr sa rozšírila do Arábie a je obľúbená
offtopic zaujimalo by ma ze preco sa to vola fajcenie ked zena fajci chlapa, lebo je to skor cmulanie, fajcenim by sa mozno dal nazvat taky deep throat
fajčenie ako pomenovanie orálneho sexu, sa používa len v našich slovanských jazykoch normálne by ma zaujímalo ako to volajú poľaci lebo v angline je na to blowjob, fakt neviem kto s tým prišiel
sakra jak dokaze jedina veta zmiast cloveka .... no...k fajceniu ked je fajka dobre urobena nezalezi na tom ako bola robena alebo kym, hlavne ze bola dobra :... a teraz si to vylozte ako chcete
inač ja som vodnú fajku pár krát skúsil, bol to nejaký ovocný tabak, ci boha ale to tak treba ťahať!!! prv to treba rozťahať a potom ešte aj tak no ja neviem ale nejaký dojem to na mňa neurobilo, ani sa mi hlava nekrútila
no...tak chlapec chcel asi zaujat v zozname foor..tam sme si setci vsimli asi len prvu vetu xee. inak,vodnu fajku som neskusala,ale raz/v najbl. case chcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
inak ja osobne obycajne cigarety neznasam, ale zato vodnu fajku milujem a v podstate je mi fuk aka je prichut, len nech je dobre pripravena ...
vodná fajka je fajn
čo viac dodať k tejto téme