Prechadzam si fb a čo nevidim xmilion žien všetky sa tam ukazuju ako také kurvy spulia pery spulia prdel, kokain, alkohol, kazda druhá silikony kloktat prehĺtať to ano ale nevie variť ozaj by bolo treba zaviesť tvrdý patriarchat ktorý by ich dal do laty.
tie niektoré ženy sú preto také blbé, lebo aj chlapi sú takí blbí a tolerujú ich...keby o také nemal žiaden záujem, tak by boli možno aj normálnejšie...
@onetouch problém je aj v tom že ženy nevedia kde je ich miesto. Dali sme im rovnopravnost, ale tým ideme proti prírode. Žena potrebuje nad sebou tvrdú ruku inak robí picoviny.
No vies varenie nie je zenska aktivita, v podstate jedina zenska aktivita je asi rodenie a kojenie, ostatne podla osobnej preferencie. Varit dokaze kazdy, ako zena tak aj muz a ked vacsina muzov mala v minulosti taky maly vplyv ze museli zdochynat za panovnikov v boji a zeny museli miesto muzov pracovat a tak dostali prava tak je ochyba tych muzov ze podporuju vojny mali sa starat o tie zenske a teraz tiez maloktory zivi zenu aby mala cas na varenie, takze bud si bohaty a mozes cakat nejaky vacsi servis alebo nepicuj a prestan sa vyjadrovat jak idiot.
neviem po akých profiloch chodíš ale ja som takéto ešte asi ani nevidela možno jedna/ dve baby čo som také poznala... ostatné úplne normálka mne to príde také že každý nachádza to čo hľadá
mal by si volny cas potom travit inak ako na fb. Ak chces zaviest patriarchat a mat zenu v kuchyni nonstop. Kludne, ale nezatahuj aj normalne zmyslajucich do toho. Trapit by ta nemal vyzor narcistiek, z coho neusudis ci vie varit. Najma Zeny dokazu ovladnut velmi zle pocity a tak konaju neuvazene. Ty vravis, ze staci sa naucit varit, odnat slobodu, vytvorit pravidla a odnat prava. Mas ty sa ale este co naucit, aby si pochopil spravanie ludi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
v iných krajinách je hlad, bieda a vojny....
a každá druhá silikóny ? ,más dáke bohaté ženské potom okolo seba