@mima14795 do piče to si tú otázku nemohla dať do témy pod tebou ?!?!?! kurva aj s nadržanými šestnástkami... aj s vyjebanou svetluškou... ja to jebem tento svet !
@mima14795 Ach, keď to takto pôjde ďalej asi dostanem infarkt... Nenájdeš to ešte na nete, len to bolo v kinách, ak aj hej, tak v hroznej kvalite... dočkaj si mesiac/dva nech to máš v HD...
@vast neni ho kam zavesiť mal by som si odpojiť net keď robím referáty (ach) ale potom by som nemohol hladať na wiki čo potrebujem
@apprentice mohol, neodpustil... nebude to o pár dní, dočkáte si aspoň mesiac... keď to chcete v nejakej kvalite, nie kinorip, so zvukom kde niekto kašle, chrumdží pukance a robí bordel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@mima14795 Ja viem tiez som to hladala ale nenasla som to myslim, ze tak o par dni to bude
@apprentice mohol, neodpustil... nebude to o pár dní, dočkáte si aspoň mesiac... keď to chcete v nejakej kvalite, nie kinorip, so zvukom kde niekto kašle, chrumdží pukance a robí bordel...