@ena233 hlavne obsadenie dvoch hlavnych postav robert jag taky priteplenyyy...a hentaa kirsten sag ako spatnejsu tam dat nemohli sag je jag škrátek....ani sa tam nehodii...ashley geene, niki reed, a ostatný pohoda ale henti dvaja no des
@aaangelinna no mne sa všeobecne nepáčil ten film, vynechali tam najdôležitejšie okamihy ktoré boli dosť hlavné aby sa pochopil celý príbeh a je to tak smutne urobené ako keby ich všetko len bolelo a v kuse im bolo zle a taak..
@ena233 tak tak.....a hlavne new moon teda ako film. Dej sa da opísat troma slovami: odišiel. Vrátil sa. @popolcek to mi jee u riti dnes je všetko komerčný brak us s tym nič nenarobiš
@ena233 tak tak.....a hlavne new moon teda ako film. Dej sa da opísat troma slovami: odišiel. Vrátil sa. Celee depresívne @popolcek to mi jee u riti dnes je všetko komerčný brak us s tym nič nenarobiš
kniha je najlepšia..jasné, že mi išlo na nervy ako v New Moone stále len bola taká nerozhýbaná a tak a stále za Jacobom, , ale keď som videla film Twilight, tak som skoro odpadla od šoku, že čo to za somarina. Kniha je úplne o citoch a o tom spoznávaní a tak a oni z toho urobili hororovú ja neviem čo.. a to isté z druhým filmom..jedine Eclipse je pekne urobený..
mam precitane tie knihy, kedze ludia okolo mna ich ospevovali... jednotka vyzerala ako priemerny romanticky pribeh, kde sa upir zamiluje do cloveka... v dvojke sa tam priplietli vlkodlaci a je podivne, že hrdinkin priatel je upir a kamarat vlkodlak, ale dobre... trojka už neviem o com bola ... a stvorka ma zabila : hrdinka otehotnie s vlkodlakom, porod ju zabije, ale predsa ju len zachrania... vsetci vlkodlaci maju problemy so sebakontrolou, len ona zahadne ziadne nema a od zaciatku je v pohode (co mi pripadalo ako pokus o rychle dokoncenie knihy)... a aby toho nebolo malo, zistime ze vlkodlaci nie su vlkodlaci, ale cosi ine, co sa meni na zvierata a zhodou okolnosti si kmen vybral vlkov... a este, upiri maju pozastaveny vývoj, len krizenec upira a cloveka dospieva extremnou rychlostou (ako keby tiez rychlo to chcela zakoncit a na zaverecny boj chcela aby dieta nebolo bezmocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
knihy milujem, ale toto by som hodila na jednu kopu a podpalila. to by bol krasny ohnik
lebo je to komerčný brak
@bells7pod ľa mňa film nebol dobrý vôbec....