Na sage som zavisla od augusta, na film sa priserne tesim, videla som uz asi vsetky Sneak peeky a behind the scenes a podobne blbosti A jasne ze som pocula, budem si to musiet najst niekde v cam verzii, ked to vyjde v amerike, lebo sa mi nechce cakat do januara... Ale pojdem na to urcite aj do kina.
No už som si niečo o tom preštudoval a nepôjdem Radšej by so si totižto prečítal knihu ale tá nemá slovenský preklad Lebo filmy na námet knihy zvyčajne toho veľa vynechajú a prekrúcajú a potom by mi to pokazilo dojem z knihy (keď ju preložia alebo ke´d si trúfnem na anglickú verziu )
matus33: Kniha ma slovensky preklad... Vlastne, to su 4 knihy, prva je uz prelozena davnejsie, druha vysla v slovenskom preklade predvcerom ci tak nejako...
rychlo sa to tu rozbehlo prvu a druhu knihu som cital v ceskej verzii teraz dokoncievam 3 ties v ceskej verzii a poslednu knizku 4 asi budem musiet po anglicky citat ale tesim sa na film ak to neurobia ako eragon kde vyse polovice z knihy vynechali tak to bude cool film
no jasne, ze pojdem! ja som o to furt len pocula, ale som necitala a teraz som si konecne stiahla cesky preklad prvej a druhej knihy tak som zatial dake 3 kapitoly precitala nadranom omg a aj soundtrack k filmu je uzasny... jak som zistila, ze je od paramore hned som vedela, ze to bude dobre teraz furt citam knihu a pocuvam soundtrack
vyzera to dosť NEzaujímavo, pustili to, keď som šla na swclones, skoro som sa pozvracala, čistá hovadina, hraje tam inak cedric diggory, čo je už death, dnes je pamiatka zosnulých, venujme mu chvíľu ticha
len tolko k tomu, ze...PRECO TAM DALI TOHO CHALANA Z POTTERA??? nehnevajte sa, ale ako upir vyzera priserne, najma ked mi stale evokuje v hlave Cedrica Diggoryho
neviem ale podla mna tam on ako ten upir sedi aj popis v knihe na Edwarda ktoreho hra sedi na neho uplne a osobne by som si nevedel predstavit lepsieho herca ktory by sa mu tak podobal ja som nespokojny s bellou
Tak na knižkách som úplne závislá =DD a chytila ma aj závisloť na filme, behind the scenes a pod. všetko mám popozerané dôkladne... Čo sa týka Roba Pattinsona, ná postavu Edwarda sa mi veľmi hodí a s Kristen sú vo filme zlatí. =D
na tento film určite pôjdem.. na budúci týzden by som ho mala mať stiahnutý ale nemôžem si ho nechat ujsť na vekom plátne. Čo sa tíka Edwarda. Podľa mna vybrali super. Akurát čitam knihu a nikoho iného (lepsieho) by som si tam nevedela predstaviť.
Vy ste ale... podla mna... Rob zahral ulohu Edwarda dokonale... neviem si tam predstavit nikoho ineeho !!! aa vobec si ho nespaajam s ulohou Cedrica Z HP ... Proste.. Twilight je Twilight...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja vám odporúčam Sirotčinec od del Tora, chechech
nazorna ukazka:
a ja sa tesim na film. Hadam sa dostanem na to hned prvy den ako to pojde ale uvidime.
A myslim ze na knihu to mat nebude. Pretoze skoro vzdy ked robia film podla knihy tak to pokazia.
Film bol zaujimavy,trosku natiahnuty,cakal som lepsiu zapletku,ale inak pohodicka.
Pacila sa mi veta ,,Wolf fall in love with lamb" a mam este nevyjasneny koniec,kedze to skoncilo tak veeli otazne, cakam na pokracovanie...