Ja sice s bratom nebyvam ,ale jasne ,ze mladsi bracek bol uprednostnovany.Dodnes nemame dobre vztahy a som stastna,ze ho vidim raz do roka ,inak by som ho priklincovala o stenu.
mna ma mama rovnako rada ako sestru, ale otec mal volekedy radsej mna a teraz je to naopak, sestre dava viac penazi aj auto jej chce dat a mne len tak mensie veci
mamina trocha viac lipne na bratovi, pretože má rovnakú chorobu ako ona. Ale odkedy som takmer 3 roky na internáte, tak je to lepšie Asi jej začala chýbať tá moja ukecaná papuľa
eeem.. rodicia ma viac obskakovali nez ostatnych surodencov, ale to je tym, ze som mal malo rokov a som stale najmladsi z rodiny.. inac sa za rozmaznaneho nepovazujem, ano jedlo ofrflem, ale ja som gurman =D so mnou je to tazke
ďakujem za príspevky a čo sa týka mňa, tak áno, občas mám ten pocit. Pretože mám staršieho súrodenca ktorý je už na vysokej škole a naši z neho robia "BOHA" našej rodiny, len preto pretože mám výborné vzdelania..niekedy sa somnou o podstatných veciach ani neporadia, ale s ním. Otočilo sa to proti mne v detstve som mala na vrch ja .
v niektorých situejšn áno.. ako on je lepší, lepšie sa učí, viac toho zvláda, poslúcha aj sám uprace.. a plus k tomu je mladší a chlapec, u mamy sa viac líškal a doteraz ostal taký mazel, tak boli také chvíľky. Inak ked on ešte nebol na svete, tak všetka starostlivosť išla mne to je jasné krásne to detstvo som mala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a zasa tatko svoje dve deti uprednostnuje bo sa o nich stará a mna si k sebe nepriznáva
no ja somt aký odjebek