priatelova mama aj chcela raz nech jej tykám ale ona je taká staršia a mne to je strašne blbé tak už niekedy ani neviem tak sa snažím hovoriť tak nepriamo aby nebola potrebná žiadna forma oslovenia
tykám, tiež som si na to nevedela zvyknúť keď sme si potykali a furt som vykala, ale vždy ma za to spindala a vyhrážala sa mi že jej budem musieť kúpiť margotku vždy keď sa pomýlim najskôr som sa tomu snažila vyhnúť neutrálnymi osloveniami, ale už som si celkom zvykla tykať jej.
Vymýšľanie komplikovaných náhrad za vety kde to vy/ty proste nedá vypustiť dá totiž mozgu celkom zabrať
byvam tam uz stvrty mesiac, mamine vykam uplne celkovo a nevl.otcovi vykam ale poviem mu že čau alebo ahoj, to mamine nepoviem a vlastnemu ocinovi tiez vykam a vsetci mi tykaju
a vidim ze jeho ex pisala mamine na nastenku na fb vzdy priania s tykanim, kedze boli spolu kratsie nechapem to cele ale je to jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ahoj
Vymýšľanie komplikovaných náhrad za vety kde to vy/ty proste nedá vypustiť dá totiž mozgu celkom zabrať
a vidim ze jeho ex pisala mamine na nastenku na fb vzdy priania s tykanim, kedze boli spolu kratsie nechapem to cele ale je to jedno