Večná Ambra, Krutá láska - romány ale nie tie tuctové a nudné kde už vieš na začiatku ako to skončí...Misery, Janino putovanie, Kto chytá v žite, Peter a Lucia, Pichľavá elegancia,..strašne veľa ich je..
@flegma1triedy ja nikdy nepochopim, ako niekoho moze bavit peter a lucia. mala som to ako povinne citanie na strednej a pre mna osobne to bolo nutne zlo.
o psychológii jedine žeby som ti učebnicu poradila a dievčenským románom nehioldujem (príliš veľa sladkých kecov pokope) ale teraz som čítala ,,Váš kluk, prostitut?" a to je silná kniha. Skutočné udalosti a tak podobne
mne sa ako dievcenske romany pacil Dennik princeznej A ...jeda ako sa to vola tiez od tej autorky a vysli asi 2 knihy...Typicke americke dievca.... a este aj ine, ak si spomeniem napisem, teraz ma nenapada
Moja absolútna top kniha je Gretchen Rubinovej, projekt šťastia. Veľmi dobrá kniha ako zdokonaliť svoj život, byť šťastnejší znie to možno ako klišé, ale veľmi dobré, založené na osobnosti človeka a ak máš rada psychológiu, vrelo odporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
žebyyyy .. periodická sústava prvkov ? (ale asi to budú skôr tie pravidlá slovenského pravopisu)
» www.databazeknih.cz/stitky/psycholo...
Dievčenské romány
» www.databazeknih.cz/index.php?stran...
A osobne odporúčam tieto 2 knihy
» www.databazeknih.cz/knihy/psycholog...
» www.databazeknih.cz/knihy/mala-prin...