@normane Barbara de Angelis, jej knihy mozem len odporucat, splna to to co pises, vztahy, myslenie. Pekne zrozumitelne a s prikladmi napisane. Mne velmi jej knihy pomohli, aby som aj pochopila ako chlapi myslia a chapu niektore veci
Podla mna B. Angelis nie je prave odborná literatura,skor mi to pride ako rady do ženského casopisu...mám od nej Čo by mala vediet kazda zena,ci take daco...ja teraz citam
Od Heinza Petra Rohra: Nedostatečný poci vlastni hodnoty...
@borovy neviem kde vnormane spominala, ze chce nieco odborne a ja osobne radsej nieco citatelne a dobre pochopitelne + priklady. Neivem čo ty osobne povazujes za odbornu literaturu, ja nehovorim, ze je eto ucebnica psychologie, ale kedze autorka je sama psychoterapeutkou vela rokov a ma hlavne prax v obore, tak mi nepride jej kniha neodborna.
Rady do zenskeho casopisu? no bodaj by to co ona pise v jej knihach pisali aj v casopisoch, ale o tom mozeme snivat. Stavim sa, ze si ziadnu z jej knih necitala vsak? či sa mýlim?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.martinus.sk/knihy/autor/Bar...
Teraz ale citam od tohto autora knihy Irvina D Yaloma, to je psychoterapeut, takze neviem ci haldas az nieco take
» www.martinus.sk/knihy/autor/Irv...
"Proč muži lžou a ženy pláčou" ... to je môj typ pre teba Tiež to tam vysvetľuje...
Od Heinza Petra Rohra: Nedostatečný poci vlastni hodnoty...
Rady do zenskeho casopisu? no bodaj by to co ona pise v jej knihach pisali aj v casopisoch, ale o tom mozeme snivat. Stavim sa, ze si ziadnu z jej knih necitala vsak? či sa mýlim?
» www.martinus.sk/?uItem=145334...
» www.martinus.sk/?uItem=67749...
Anatómia lásky
Obe sú dosť, že fajn a nie sú ani náročné