Ako príklad dávam vidličku: Len tak si lietala po kuchyni a trafila ma do hlavy (nie, taká sprostá som sa nenarodila). Po chvíli som cítila, ako mi po tvári niečo tečie a keď som si to zotrela, bola to krv
Väčšinou sa mi len káble skrútia do cesty, občas sa dvihne chodník alebo schod ale keď už viem, že sú vidličky takéto zákerné budem si na ne dávať pozor, celkovo asi budem zamykať príborový šuflík.
raz sme sa hojdali na takej fest masívnej záhradnej hojdačke, a asi nás tam bolo veľa, lebo veľký kovový hák, ktorý ju držal, zrazu spadol a jebol mi na hlavu.
..jedného ponurého októbrového podvečera, vonku sa už zvečerievalo, a už takmer holé pahýle stromov a ostré, štíhle steblá tráv vrhali proti krvavočervenému kotúču slnka dlhé, ostré tiene sťa ostro nabrúsené čepele nožov, zrazu začali po chodbe, predizbe a kuchyni sa zjavovat a poletovat drobné, čierne kamienky, a takmer úplne biele menšie konáre, až ich bolo po chvíli tolko, že takmer úplne pokryli šachovnicový vzor dlaždíc ktorými bola vykladaná podlaha v starom dome.
Trochu neskor potom, asi po necelej hodine a pol, sa zrazu začali, najprv potichu, potom s čoraz vačším treskotom a lomozom, otvárat presklené dvere na sekretáre, skriniach, kredenci, a šuflíky..
Mne sa nieco taketo nedavno stalo ale nemozem si spomenut co to bolo
Ale napadlo mi jak sa mi raz zjavila jazva na celej dlani a zistila som to az ked sa mi koza zachytavala dodnes neviem ako sa to stalo ale vyzeralo to cool
A este ze bracho si rozbil hlavu o zarubnu ked podskocil od radosti
no tak ja mám za posledné dva dni šťastie...
včera ma popália žehlička keď sa z ničoho nič prekotila(aj keď vlastne žehlička nie je až tak obyčajná vec, tá je všeobecne velku riziko)
zhodila som si make-up v sklenej flaške zo stola na palec(ktorý ma ešte ráno bolel) a poškrábala som sa na skriňových dverách tak, že mi tiekla krv
a dneska som sa v robote ešte dakde škrábla a štípalo to ako sviňa, ktovie, čo sa mi do toho dostalo...
hm...pohrýzol ma do ruky pes, keď som držala v ruke loptičku a on sa dajak netrafil a chňapol o kúsok vedľa.
nabodla som sa u kamaráta nohou na žiletku, ktorá mu spadla do huňatého koberca a on na ňu zabudol.
postrieľali ma na paintballe ako škodnú zver, lebo som nepoznala pravidlá, že keď ťa trafia, treba zodvihnúť ruku, nielen utekať.
na lyžiarskom mi pricvakli ruku do kovového rámu sedačkovej lanovky a nechali mi ju tam asi 10 sekúnd, lebo som v tom šoku nevedela vysvetliť, prečo tak kričím.
kolega ma preťal bičom, keď trénoval, či trafí letiaci podtácok od piva.
dostala som do brucha tlakovú ranu zo slepej pištole, lebo som sa počas prestrelky uhla na opačnú stranu ako som mala.
...ale úplne obyčajná vec...tyjo, to ma fakt asi ešte nezranilo. alebo si to pri mojom šťastí nepamätám.
uchytka na kuchynskej linke mi roztala koleno a bojim ze dvierka hore mi raz spriava skalp lebo je to akurat pri dverach z mojej izby a vzdy si ich nevsimem, ked su otvorene
No "ublizila" Dnes sa mi snival taky sen, ze som sa mal bit a jak som siel typkovi prijebat, zajebal som s pastou celou silou do steny.. No a ruka ma boli doteraz
Akurat dnes mi spadol na nohu skleneny pohar na pravidelnom poriadku vrazam do skrini a hlavou do hocicoho pohar mi preral slachu boze vsetko mi uz snad stihlo ublizit
Narazila som do znacky... to bola taka mala co byva pri ceste ked nieco opravuju...a akurat som hlavou narazila do toho trojuholnika a potom som mala na hlave hrcu
ale ten rachot ked som do nej vpalila to ste mali pocut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A nic sa mi nestalo ale isto to viaceri poznaju ked lezite v posteli a mobil si drzite nad hlavou tak proste padne zrazu xDD
Trochu neskor potom, asi po necelej hodine a pol, sa zrazu začali, najprv potichu, potom s čoraz vačším treskotom a lomozom, otvárat presklené dvere na sekretáre, skriniach, kredenci, a šuflíky..
:letim:
Ale napadlo mi jak sa mi raz zjavila jazva na celej dlani a zistila som to az ked sa mi koza zachytavala dodnes neviem ako sa to stalo ale vyzeralo to cool
A este ze bracho si rozbil hlavu o zarubnu ked podskocil od radosti
včera ma popália žehlička keď sa z ničoho nič prekotila(aj keď vlastne žehlička nie je až tak obyčajná vec, tá je všeobecne velku riziko)
zhodila som si make-up v sklenej flaške zo stola na palec(ktorý ma ešte ráno bolel) a poškrábala som sa na skriňových dverách tak, že mi tiekla krv
a dneska som sa v robote ešte dakde škrábla a štípalo to ako sviňa, ktovie, čo sa mi do toho dostalo...
nabodla som sa u kamaráta nohou na žiletku, ktorá mu spadla do huňatého koberca a on na ňu zabudol.
postrieľali ma na paintballe ako škodnú zver, lebo som nepoznala pravidlá, že keď ťa trafia, treba zodvihnúť ruku, nielen utekať.
na lyžiarskom mi pricvakli ruku do kovového rámu sedačkovej lanovky a nechali mi ju tam asi 10 sekúnd, lebo som v tom šoku nevedela vysvetliť, prečo tak kričím.
kolega ma preťal bičom, keď trénoval, či trafí letiaci podtácok od piva.
dostala som do brucha tlakovú ranu zo slepej pištole, lebo som sa počas prestrelky uhla na opačnú stranu ako som mala.
...ale úplne obyčajná vec...tyjo, to ma fakt asi ešte nezranilo. alebo si to pri mojom šťastí nepamätám.
:tralala:
ale inak ten pes bol úplné zlatíčko, on keď videl čo spravil normálne bolo na ňom vidieť ako mu je to ľúto, kňučal a chcel ma zachraňovať
ale ten rachot ked som do nej vpalila to ste mali pocut
zvykajte si