Mám a nemením za nič iné, veľmi dobrý OS hlavne v novej verzií 11.10 ho priam odporúčam. V spojení z KDE grafickým rozhraním na silnejších strojoch je to bezproblémový OS. Na slabšie stroje odporúčam GNOME.
Raz som to inštaloval naostro a kompletne mi to dojebalo celý zavádzač na disku že mi nešiel windows nabootovať. Ani keď som celý windows obnovil zo zálohy to nešlo. Musel som ho odznova dať nainštalovať a potom obnoviť. No proste kokot celý ubuntu
@18miki18 nadavat do kokotov mozes sebe a nie ubuntu lebo mam silny pocit ze v tvojom pripade nastala chyba medzi stolickou a klavesnicou ... citaj tu ak to fixnut » www.linuxos.sk/KnowledgeBase_s...
skusam kazdu jednu verziu ubuntu, ale vzdy to skonci tak, ze ju po hodine odjebem z disku, lebo mi tam vadia dokola tie iste veci.. s widlami som spokojny a idem kupit jablko, takze lunex mozem oprdet a budem ho usovat uz len v ramci shell accountu...
no ja som ubuntu pouzival 4 a 1/2 roka ale kvoli pritrtkanemu unity som sa rozhodol prejst na mint ktory ma gnome3(upravene a celkom dobre odladene) ale mint vychadza z ubuntu cize v podstate je to to iste len s inym gui odporucam mint alebo fedoru ubuntu az od LTS 12.04
ja som použival dlhu dobu ubuntu 10.10 potom som preskocil na Kubuntu je to predsa krajsie prostredie aj všetko ale s 11.10 som sa vratil k staremu ubuntu vzhald kubuntu sa podobal prilis na windovs
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
zatiaľ sa nevyskytli žiadne potiaže
ak to nieje tvoj pripad gugli dalej
živateľsky prívetivé
skusam kazdu jednu verziu ubuntu, ale vzdy to skonci tak, ze ju po hodine odjebem z disku, lebo mi tam vadia dokola tie iste veci.. s widlami som spokojny a idem kupit jablko, takze lunex mozem oprdet a budem ho usovat uz len v ramci shell accountu...