Od budúceho semestra začínam študovať v Brne a hľadám si ubytovanie. Chcem sa opýtať čo je podla vas (najlepšie tí, čo tam už študujú) cenovo výhodnejšie, či privát alebo koleje. Diks
Pytala som sa jednej firmy co sprostredkuvava ubytovanie n
@bart987 Podľa toho, čo znamená drahé. Ja som privát nikdy nehľadal, takže neviem. A čo sa týka internátov, tiež to nie je zrovna lacné. Pokiaľ vyžaduješ taký štandard ako záchod na izbe, pod 2400 asi ťažko niečo nájdeš.
@caleban ale nie to mi je jedno na záchod sa kludne prejdem cez celu chodbu len aby na sprche bola aspoň záclonka .. inatk sú na intrákoch MUNI ( teda predpokladám že si odtiaľ ) normálny ľudia ? alebo sa tam nedá ani učiť ? lebo napr o Koleji Tvrdého som čítal že je tam rušno a blázinec
@bart987 Som na Sladkého. Väčšina ľudí sa sťažuje, že tu je strašná nuda a nič sa tu nedeje. Mne to tu vyhovuje, je tu celkom ticho. Teda aspoň dva roky to bolo super, na tretí som si dal izbu vedľa kuchynky a na poschodí bývajú akísi španieli, ktorí tam sú v jednom kuse. Ale tak to je skôr moja blbosť a smola.
A čo sa týka celkovo ľudí tak to naozaj neviem, ja som totiž typ človeka, ktorý sa veľmi neangažuje v spoločenskej interakcii, ak chápeš, čo myslím... Inak povedané, po troch rokoch tu skoro nikoho nepoznám.
privát hľadaj, na ISe je kopa inzerátov. za cenu najmizernejšieho intráku si zoženieš podľa mňa omnoho slušnejší byt. takto plánujem tiež.
ináč rok som bola práve na povestných Tvrdkách, nebolo to zase až také šialené (po tom, čo odstránili požiarny hlásič a ak si dokážeš zvyknúť na fľaše rozbíjajúce sa o dvere , a to som akože maximálny asociál čo sa za celú dobu pobytu tam vôbec s nikým nebavil na Vinařkách čo viem tiež tak nejak podobne, tam hlavne erazmáci robia bordel a za tú cenu ako sa tam platí, sa dá zohnať aj samostatná izba.
v Brne som vždy bývala v podnájme vyhovuje mi to viac, cena je dobrá (posledný ma stál 2500 takmer v centre se vším všudy) a nemusím počúvať šukajúcich študentov naokolo. kamarátov po celom Brne mám aj bez kolejí.
stačí hľadať na ISe, ubytovani.muni.cz, bezrealitky.cz, spolubydlici.cz alebo milión iných vecí a nájdeš.
(wtf? firma, čo sprostredkuváva priváty? to sú erotické priváty? )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
záleží na konkrétnom internáte.
Ceny internátov sú tu za tých 2400, ale aj za 3800. Dá sa zohnať i lacnejší privát ako internát, ale to musíš byť šikovná a hľadať a hľadať...
Ja som už tretím rokom na internáte. Je to bezstarostné a vyhovuje mi to. Ale čo viem, tak väčšina ľudí preferuje privát.
A čo sa týka celkovo ľudí tak to naozaj neviem, ja som totiž typ človeka, ktorý sa veľmi neangažuje v spoločenskej interakcii, ak chápeš, čo myslím... Inak povedané, po troch rokoch tu skoro nikoho nepoznám.
ináč rok som bola práve na povestných Tvrdkách, nebolo to zase až také šialené (po tom, čo odstránili požiarny hlásič a ak si dokážeš zvyknúť na fľaše rozbíjajúce sa o dvere , a to som akože maximálny asociál čo sa za celú dobu pobytu tam vôbec s nikým nebavil na Vinařkách čo viem tiež tak nejak podobne, tam hlavne erazmáci robia bordel a za tú cenu ako sa tam platí, sa dá zohnať aj samostatná izba.
držím palce pri hľadaní.
stačí hľadať na ISe, ubytovani.muni.cz, bezrealitky.cz, spolubydlici.cz alebo milión iných vecí a nájdeš.
(wtf? firma, čo sprostredkuváva priváty? to sú erotické priváty? )