Ahojte, chcem sa opýtať, či by ste mi nevedeli pomôcť. Teda mne až tak nie, ale bratovi. Nastupuje do Košíc na TUKE (FEI) ale nedostal intrák, hoci to máme skoro 50 km a spoje nechodia vôbec často. Hľadáme všade aj po známych a už sme zúfalí. Preto sa chc
skús niečo nájsť na nete, napr. na www.tu-ke.com, to je také fórum, kde sa schádzajú študenti TUKE... tam ti najlepšie poradia, sú tam ľudia, čo majú s ubytovaním v KE už bohaté skúsenosti...
@majqqqo : Double Tree? prosím ťa!! najdrahší hotell v košiciach ??
aj ja som mala presne takú dilemu... chcem ísť na SOŠ veterinárstva v Košiciach... len ešte neviem čo bude..a "náš" intrák by stál asi 40 eur na mesiac... je na Zeležničnej ulici myslím..alebo pri želežnici už neviem ale tam berú asi len z obchodnej akadémie a veteriny..ale neviem, skúste... držím palce! Lebo si viem fakt predstaviť, akú dilemu riešite...
ja byvam na jedlikovej a ked som bola nieco riesit an ubytovacom, tak tam akurat teta s niekym telefonovala, ze ma skusit internat pri SOU zeleznicnom, lebo ze nemaju stredoskolakov, tak beru aj vysokoskolakov daj vediet ako ste dopadli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
aj ja som mala presne takú dilemu... chcem ísť na SOŠ veterinárstva v Košiciach... len ešte neviem čo bude..a "náš" intrák by stál asi 40 eur na mesiac... je na Zeležničnej ulici myslím..alebo pri želežnici už neviem ale tam berú asi len z obchodnej akadémie a veteriny..ale neviem, skúste... držím palce! Lebo si viem fakt predstaviť, akú dilemu riešite...