Prídeš dole na ubytovacie na "Šturák" - oproti átriákom a tam sú také tety, čo toto majú na starosti... Inak upozorňujem, že v týchto dňoch je tam šora ako na mäso...
Prvý pohľad ťa prinajmenšom znechutí Vraj je lepšie ísť ráno, ja som išla po zápise okolo 11tej a vybavená som bola asi pred jednou. Keď som to tak okom rátala, bolo tam do sto ľudí predomou, ale dá sa to zvládnuť, celkom v tom majú rýchly systém. Ja som sa zakecala s jednou babou a ani neviem ako mi to ubehlo.)
Ako už bolo spomenuté, ubytovacie je na Šturáku..to nájdeš. Samotné ubytovanie u mňa trvalo asi 5 minút..Našťastie tam nebolo nikoho..Ale tie turnikety..nefungovalo mi to, navrieskal po mne vrátnik a izba je katastrofa..
ja som sa ubytoval v nedeľu, druhého o ôsmej ráno Nebol tam nikto Všetko v pohode.... Až na turnikety, ktoré si robili čo chceli 28x mi vysvetľovali ako sa s tým vlastne robí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov