@Sasi2680 a tebe tiež ďakujem za čas, ktorý si mi venoval pri odpovedi, lebo viem, že si ho mohol využiť na niečo zmysluplnejšie, možno priam až užitočnejšie, pozitívnejšie, no predsa si sa rozhodol investovať ho do tejto odpovede, ktorá mi síce nepohola, no dúfam, že pomohla tebe si na mne vybiť hnev a negativizmus, a teda som tým pomohla ja tebe. Prajem Ti ešte pozitívne naladený deň, lebo si to zaslúžiš.
No nemáš začo, ty by si tiež podľa mna menen energie minula, kebyže si otvoríš tie stránky a vyhľadáš si o tom informácie priamo tam, ako zakladať diskusie zo storocneho nicku, keďže každá izba, alebo hotel stále môže mať svoje upravené podmienky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
@Sasi2680 a tebe tiež ďakujem za čas, ktorý si mi venoval pri odpovedi, lebo viem, že si ho mohol využiť na niečo zmysluplnejšie, možno priam až užitočnejšie, pozitívnejšie, no predsa si sa rozhodol investovať ho do tejto odpovede, ktorá mi síce nepohola, no dúfam, že pomohla tebe si na mne vybiť hnev a negativizmus, a teda som tým pomohla ja tebe. Prajem Ti ešte pozitívne naladený deň, lebo si to zaslúžiš.